Vedete din Romania

#ramona badescu #relatie #logodna

Ramona Badescu: "De trei ani nu am nicio relatie importanta"

Ramona Badescu nu a gasit inca barbatul alaturi de care sa intemeieze o familie, insa frumoasa romanca spera ca va deveni mama in curand.

Proba de foc pentru barbatii care spera la inima Ramonei este invitatia de a-i cunoaste parintii. In ultima vreme insa, niciun barbat nu a mai ajuns pana in acel punct.

"De trei ani nu am nicio relatie importanta pe care sa o afisez, pe care sa o prezint mamei si tatalui, sa fim impreuna, logoditi. In trei ani am avut, am cunoscut oameni, dar nu acea persoana care pentru mine sa reprezinte un pas important, cat sa spun "el este logodnicul meu pe care vreau sa il aduc acasa, unde am copilarit". Iar eu nu vreau nici sa amagesc, nici nu vreau sa creez asteptari parintilor mei, care abia asteapta un nepot!", a declarat Ramona Badescu pentru Cancan de Weekend.

Bruneta pune cariera pe primul loc, astfel ca respinge din start ideea relatiei cu un barbat mai tanar ca ea, care i-ar rapi prea mult timp.

"Mie imi plac barbatii maturi. In afara ca nu iubesc localurile sau discoteca, nici nu as avea lucruri in comun cu un tanar. El ar vrea sa se duca sa se distreze, sa bea, sa danseze, eu nu am timp, trebuie sa lucrez, am proiecte, am munca mea... Pana acum nu am avut nicio relatie cu un barbat mai tanar decat mine", a mai marturisit Ramona.

Actualul iubit al Ramonei este un om de afaceri italian, pe care bruneta nu l-a prezentat inca parintilor. Ramane de vazut daca acesta va fi tatal fiicei pe care si-o doreste foarte mult Ramona: "Imi doresc si vreau o fetita! Am zis ca daca e baiat il bag inapoi! Pe fetita mea o s-o cheme Anita si o sa ii pun rochite cu dantela , o s-o invat pian si o sa stea langa mine la bucatarie, asa cum am stat si eu langa mama cand eram mica".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare