Vedete din Romania

#ramona badescu #italia #romania

Ramona Badescu: "Femeia trebuie sa fie gheisa, mama, amanta si sotie"

Ramona Badescu , romanca ce a ajuns vedeta in Italia, le-a suparat rau de tot pe italience prin declaratiile date de aceasta vizavi de ce inseamna sa fii o femeie frumoasa .

Intr-un interviu acordat revistei TU, Badescu a facut comparatie intre romance si italience, sustinand ca acestea din urma nu stiu sa-si tina barbatii si ca acesta ar fi motivul pentru care le fug ochii dupa romance.

"Fetele din est nu fura barbati, poate Italiencele nu stiu sa si-i pastreze", a fost declaratia Ramonei Badescu pentru revista TU.

Contactata de reporterii de la Realitatea.net, Ramona a incercat sa-si explice gestul: "in timpul interviului reporterul respectiv a pus femeile din Est intr-o lumina atat de proasta, incat am simtit nevoia sa ripostez. Mi-am exprimat parerea, nu exista romance, italience ci exista femei, exista concurenta, iar femeia trebuie sa-si tina partenerul.", si-a inceput pledoaria portatorul de imagine a Romaniei in Italia.

"Daca un barbat ar avea tot ce ii trebuie in casa nu s-ar mai uita in alta parte.  Am spus ca nu suntem noi cele care cautam sa dezbinam familii, ci ca poate vina este a lor pentru ca nu stiu sa si-i tina. Asta inseamna ca trebuie sa stie sa fie gheisa, sa fie mama, sa fie amanta, sa fie sotie, sa fie totul in asa fel incat lui sa nu-i trebuiasca sa se uite in nicio alta parte. Sustin foarte mult femeile din est pentru ca se sacrifica, sunt extraordinar de puternice, sunt femei care cresc copii, care trec peste greutati. Sunt fericita ca m-am nascut femeie ", a continuat Ramona.

De altfel, nu este prima data cand Ramona Badescu, consilierul lui Giani Allemano in problema comunitatii romanesti din Italia, le jigneste pe italience, incercand sa apare imaginea Romaniei .  In vara trecuta, vedeta a dat o declaratie din care reiesea ca italiencele sunt urate, dand exemplu de prezentatoare de televiziune celebre in Italia, care provin din alte tari: "La televizor apare cine merita, iar intr-o societate multiculturala, cine este strain?"

Astfel, printr-o serie de replici nu tocmai "inspirate", Ramonei a reusit sa atraga oprobiu public in randul comunitatii italiencelor. "Te-a intrebat cineva, ceva? Vii la noi acasa si critici arta de a seduce a femeilor noastre?", i-a scris o italianca pe blogul ei.

Mai mult de atat, se pare ca si romanii sunt afectati de spusele vedetei. Pe Facebook s-a creat un grup, intitulat Contro l`mbecile Ramona Badescu, la care au aderat deja 215 persoane, deopotriva italieni si romani.

In apararea ei, Ramona a marturisit ca nu stie de existenta acestui grup, precizand insa ca: "cei care isi spun parerea pe Facebook, stau acasa in fata calculatorului si judeca."

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare