Vedete din Romania

#ramona badescu #restaurant #revelion

Ramona Badescu nu face Revelionul in propriul restaurant

Vedetele autohtone care s-au lansat in afaceri trec prin vremuri grele din cauza crizei economice. Neavand clienti, acestia sunt nevoiti sa inchida resturantele de Sarbatori.

Printre cei care se vad obligati sa traga obloanele pravaliei in noaptea dintre ani se numara si Ramona Badescu , Alexandru Papadopol sau Romica Tociu.

Din lipsa de clienti, cele mai multe localuri sunt inchise, iar acelea care inca mai functioneaza nu organizeaza mese festive .

Ramona Badescu este atinsa de criza financiara. In consecinta, restaurantul "Isoletta" deschis de vedeta acum doi ani in Herastrau, isi va inchide portile de Anul Nou.

"Din pacate noi inchidem restaurantul in luna decembrie", a fost raspunsul pe care l-au primit cei de la Libertatea, cand au incercat sa faca o rezervare la "Isoletta" pentru masa dintre ani.

In aceeasi situatie se afla si Romica Tociu, care, din lipsa de clienti interesati, nu va organiza nicio petrecere de Craciun . Mai optimist, Alexandru Papadopol a zis totusi sa incerce si a pregatit un meniu pentru Revelion in restaurantul sau "La Papi". In local insa, bate vantul.

"Localul si-a redus capacitatea. Ne-a atins si pe noi criza. Avem 25 de locuri pentru Anul Nou, dar pana acum nu a sunat nimeni. Pretul este 290 de lei de persoana, iar mancarea este traditional romaneasca", a explicat ospatarul de serviciu "La Papi" pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului