Ramona Badescu petrece in fiecare am Pastele in tara, alaturi de parinti, la Craiova! Anul acestea, si-a reprogramat chiar un spectacol din Italia, pentru a sarbatori Invierea alaturi de cei dragi!
“In fiecare an, de Paste si de Craciun, respect traditia si vin acasa, la Craiova. Imi place sa fiu alaturi de parintii mei cu ocazia sarbatorilor importante din an. Eu am vopsit cateva oua si cu ocazia Pastelui catolic, in Italia. Chiar daca in Italia se mananca oricand carne de miel, pentru mine mielul reprezinta simbolul Pastelui si il mananc doar cu ocazia acestei sarbatori si atunci cand vin acasa. Imi place foarte mult drobul de miel facut de mama, este mai mustos, mama pune multa verdeata in el, ceea ce-l face sa fie mai lejer”, a declarat Ramona Badescu pentru wowbiz.ro.
In plus, Ramona Badescu are propria ei reteta de miel pe care o va pregati si anul acesta de Paste.
”De Paste o sa fac niste costite de miel foarte simple, pentru ca am grija la colesterol. Presar peste ele doar sare roz de Himalaya si un mix de seminte de in, floarea soarelui, susan alb si negru si le impanez in seminte. Pun tigaia pe foc, fara ulei, si dupa ce se incinge, pun costitele in tigaie la rumenit. Ies foarte crocante si delicioase! Semintele contin Omega 3 si in combinatie cu costitele de miel sunt delicoase. Le servesc cu o salata sau cu sfecla rosie si hrean”.