Vedete din Romania

#ramona gabor #gabriel badalau #relatie

Ramona Gabor s-a indragostit la manastire

Dupa ce a umblat luni de zile prin cluburi fara sa intalneasca un barbat potrivit pentru ea, Ramona Gabor s-a indragostit de Gabriel Badalau ... la o manastire .

Cand l-a cunoscut pe Gabi, Ramona l-a considerat prieten si a decis sa mearga impreuna cu el la o manastire pentru putina liniste sufleteasca .

"Prima oara ne-am intalnit ca prieteni si am stabilit ca a doua zi sa mergem la manastire. Eu voiam foarte mult lucrul acesta, coincidenta sau nu, si el la fel. Asa ca ne-am dus. Iar de acolo a inceput totul", a povestit Ramona pentru revista Star.

Ramona si Gabi vor petrece impreuna Revelionul la Ibiza alaturi de familia lui. La intoarcere insa, Ramona va trebui sa infrunte restantele si examenele din sesiune.

"Sper sa reusesc anul acesta sa iau licenta, pentru ca am foarte multe examene, dar si restante din anii trecuti. Nu mi-au placut deloc cursurile Facultatii de Marketing, iar anul viitor vreau sa ma inscriu la Limbi Straine ", a explicat Ramona pentru Click!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare