Vedete din Romania

#ramona gabor #tv #teo trandafir

Ramona Gabor vrea sa prezinte stiri

Ramona Gabor vrea sa faca din televiziune o cariera pe termen lung. Sora Monicai Columbeanu isi doreste osansa pentru a demonstra ce poate face la pupitrul de stiri.

Pentru a face fata ca prezentatoare de stiri, Ramona va urma cursurile Scolii de Televiziune, unde preda si Teo Trandafir.

"Orice persoana care isi doreste o cariera in televiziune si doreste sa fie o buna profesionista ar trebui sa urmeze aceasta scoala. Sunt sigura ca ma va ajuta mult in cariera", a declarat Ramona, pentru Click!

Experienta de pana acum in televiziune a Ramonei Gabor consta intr-o scurta slujba ca asistenta lui Dan Capatos in emisiunea " Un show pacatos " si in participarea la reality show-ul " Rataciti in Panama ".

Sora Monicai a apelat la serviciile unor profesionisti dupa ce nu a trecut de preselectia pentru postul de prezentatoare a principalului buletin de stiri de Canal 1. Fostul Senso TV a fost transformat in Canal 1 de omul de afaceri Marius Locic, dar proiectul a fost abandonat inainte de prima emisie. Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu au fost si ele dezamagite de esecul postului TV unde urmau sa lucreze.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului