Vedete din Romania

#alexandra stan # Marcel Prodan #vedete intern #proces Alexandra Stan

Rasturnare de situatie: Alexandra Stan, data in judecata de Marcel Prodan

Din victima a violentei domestice, cantareata Alexandra Stan s-a transformat in infractoare. Fostii sai manageri, Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, sunt hotarati sa o dea pe artista in judecata deoarece aceasta a cantat in concertele sale recente melodii compuse de ei.

Melodiile care au creat din nou rumoare intre Alexandra Stan si Marcel Prodan sunt "Mr. Saxobeat" si "One Million".

Au incercat sa ajunga la intelegere

Surse apropiate fostilor manageri ai cantaretei au marturisit, pentru wowbiz.ro, ca acestia au incercat sa ajunga la o intelegere cu artista pentru a rezolva aceasta problema pe cale amiabila, insa Alexandra Stan a refuzat orice comunicare cu ei.

"Marcel Prodan si Nemirschi o dau in judecata pe Alexandra Stan pentru ca incalca toate regulile de bun-simt! Ea stie foarte bine ca nu are voie sa interpreteze in concerte melodiile care au consacrat-o pentru ca nu ii apartin ei, ci celor care detin dreptul de autor, adica fostii ei manageri! Cum acestia nu i-au dat acordul sa le cante, ba, mai mult, i-au interzis cu desavarsire, se pare ca singura solutie de reglare a conturilor este un proces, in care vor cere niste despagubiri financiare uriase, de Alexandra va ramane saraca lipita!”, a declarat un prieten al lui Marcel Prodan.

Revenire spectaculoasa pe scena

Dupa o perioda de cateva luni in care a stat departe de scena, in urma scandalului in care a fost implicata cu fostul sau manager, Marcel Prodan, care a batut-o cu bestialitate, vara trecuta, Alexandra Stan a revenit in forta in acest inceput de an. Dupa o pregatire temeinica in America, unde a inregistrat un nou album, Alexandra Stan a tinut un concert de senzatie la Sibiu, la care au participat peste 10.000 de oameni.

Artista a afisat o forma de zile mari, ba, mai mult, si-a incurajat fanii sa fie optimisti si sa isi traiasca viata la maximum.

"Nu mai traiti viata ca un cliseu, incercati doar sa traiti pentru voi si atat", le-a transmis Alexandra fanilor ei la inceputul concertului, pe care l-a sustinut la Sibiu.

Se pare insa ca tocmai acest concert i-a deranjat foarte mult pe fostii manageri, la urchile carora au ajuns zvonuri ca artista ar fi cantat vechile piese.

Citeste si: Mircea Solcanu continua seria declaratiilor-soc! Iata cum i-a spus mamei sale ca este homosexual!


Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare