Vedete din Romania

#razvan fodor #nunta #cununie #irina

Razvan Fodor a spus "Da" in fata lui Dumnezeu

Sambata, 4 septembrie, Razvan Fodor si sotia lui, Irina, au spus „Da” in fata lui Dumnezeu. Cununia religioasa a avut loc in biserica din comuna ilfoveana Corbeanca, iar cei doi indragostiti i-au avut aproape pe toti cei dragi: parinti, prieteni din copilarie dar si colegii de pe platourile din Buftea.  

Acum o luna si jumatate, Razvan si Irina au facut cununia civila. Venise momentul ca cei doi sa-si uneasca destinele si in fata lui Dumnezeu, lucru ce s-a intamplat sambata aceasta. Fodor a fost cel mai emotionat, considerand ca momentul din biserica este cel mai important din tot ritualulnuntii.

"Mie cel mai important moment al unei nunti mi se pare a fi cununia religioasa. Am avut mari emotii in biserica, am simtit ca si Irina este foarte emotionata si am tinut-o strans de mana pe tot parcursul ceremoniei", a marturisit Razvan Fodor pentru Click!.

Actorul a mai spus ca, daca cel mai emotionant  moment al nuntii a fost cel din biserica, cel mai dificil a fost cel in care a trebuit sa-si aleaga hianele de cununie. Motivul? Uraste shopping-ul.

"Eu am fobie de mall-uri si nu stiu cum s-a facut, dar exact acolo trebuia sa mergem ca sa-mi gasesc un costum. Am plecat la cumparaturi cu intariri: doi dintre cei mai buni prieteni ai nostri au ajuns la noi acasa la prima ora si au umblat cu noi toata ziua. Partea buna este ca, la sfarsitul zilei, am gasit un costum, partea proasta este ca am ajuns acasa cu nervii la pamant si nu credeam ca o sa-mi mai fac curaj sa ma duc in alta zi si dupa pantofi. Am facut-o insa si pe asta intr-un final si trei zile am fost nevoit sa umblu cu ei prin casa pentru ca pielea era teribil de rigida si nu puteam face un pas fara sa ma bata", a povestit Razvan Fodor pentru Click!.

Dupa slujba religioasa, cei doi miri si-au invitat prietenii la o petrecere de vis in Club Cortina din Corbeanca. Aici, atmosfera a fost intretinuta de formatia Publika.

Printre invitati s-au numarat si colegii de pe platourile din Buftea printre care Adela Popescu, Dana Rogoz , Nicoleta Luciu, Ioan Isaiu , , Radu Valcan , Liviu Varciu si multi altii.

"Noi il iubim foarte mult pe Razvan, este un baiat deosebit si ne bucuram tare mult ca a gasit-o pe Irina. Se iubesc atat de frumos si sunt doi oameni cu adevarat fericit ca s-au intalnit. Am venit din toata inima sa fiu alaturi de el in aceasta zi speciala",  a declarat Adela Popescu pentru aceeasi sursa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare