Vedete din Romania

#razvan fodor #vedete intern # irina fodor

Razvan Fodor da sfaturi in dragoste. La ce teste si-a supus sotia inainte sa o ceara!

Simpaticul prezentator al showului culinar MasterChef are o casnicie fericita asa ca poate sa ofere sfaturi despre cum ar trebui sa iti cauti si sa iti gasesti perechea. 

Razvan Fodor a postat pe blogul sau imagini de la inceputul relatiei cu Irina, cand s-a convins ca Irina este aleasa. Iata la ce teste a supus-o si cum a decurs prima intalnire:

Nu s-a intamplat nimic, nici un sarut, nici un tinut de mana, doar o invitatie nevinovata la un botez al copilului unui prieten…si un prim test, sa spunem asa.

Amicii mei – trecuti de prima tinerete, la fel ca si mine.

Pot sa spun ca, oarecum,  eu stiam ce urma sa se intample. Nu avea rost sa o feresc de lucrurile inerente care, mai devreme sau mai tarziu, oricum urmau sa i se intample in gasca mea…ma refer aici la glume proaste, evident.

Imi placea, dar ce ce era sa ii spun? Ca eu ma invart numai in cercuri din inalta societate, ca am numai prieteni cu sange albastru sau ca detin cumva si alte proprietati in afara unui apartament in Berceni? Nu! Am mers pe cartea sinceritatii.

Poza de mai sus este facuta la 20 de minute dupa ce i s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor si sotiilor din gasca care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fratilor, era doar un botez! Hai sa ne relaxam si sa ne simtim bine, zic)

A ras cu hohote…uitati-va numai ce fata luminoasa are in imagine.

Placut surprins, mirat si contrariat, am trecut peste primul hop…

Apoi, dupa 3 luni, i-am propus o vacanta in India unde am avertizat-o ca nu e chiar cea mai exotica destinatie de pe pamant, iar eu in capul meu eram ferm convins ca nu poti sa impresionezi astfel o fetita de 19 ani. Dar am zis ca daca tot mi se pare ca e ce trebuie, hai sa o testam pana la capat.

A dormit in bungalouri de 3$/noapte fara sa cracneasca, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi si impreuna am schimbat cateva trenuri si mijloace de transport, avioane si alte camile…

Am parcurs peste 12.000 de km din New Delhi spre Nord, in Dharamsala, unde  ne-am bucurat la o procesiune a lui Dalai Lama de parca ne-am fi nascut budisti, si nu alta,  apoi am coborat spre centrul Indiei… a urmat Agra, Jaipur, Jaisalmer, nopti reci in Desertul Rajasthan, iar in final o bine meritata saptamana in Goa, pe plaja, unde o vaca ne manca aproape zilnic mojito- urile.

Ar fi putut, ca o domnisoara ce era, sa se urce in primul avion si sa se intoarca acasa, in civilizatie. Nu a facut-o, a ramas langa mine… de tot!

Eu zic asa: da-ti jos mastile, arata-i cine esti, teatrul in cuplu e obositor si nu tine o vesnicie, du-o sa-ti cunoasca parintii, fa-i cunostinta cu prietenii tai, indiferent de cat de idioti sunt, spune-i ca exista sanse sa ragai dupa o masa copioasa, ca injuri in trafic,ca nu te omori dupa cumparaturi… si daca dupa toate astea, te trezesti dimineata tot cu nasul in parul ei, ea iti e destinata!

CITESTE SI: Decizia surprinzatoare a lui Mihaita Nesu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare