Vedete din Romania

#razvan simion #mihai petre #cearta #jurizare

Razvan Simion si Mihai Petre, la cutite! Jigniri dure pe culoarele televiziunii

Razvan Simion si Mihai Petre sunt la cutite! Acestia s-au certat dur si se pare ca ar fi apelat si la jigniri, pe culoarele televiziunii la care sunt angajati. Motivul? Viziunea diferita asupra jurizarii concurentilor de la o emisiune de talente.

In juriu se mai afla Mirabela si Dani care sunt destul de intelegatori cu participantii. Insa modul arogant si taios de jurizare al lui Mihai Petre il enerveaza enorm pe Simion, care este obisnuit sa tina cont de toate amanuntele in momentul in care analizeaza situatiile. La ultima emisiune Razvan a rabufnit!

"Nu suntem la mondialele de dans", a ripostat Simion, "nu poti sa-i jurizezi ca pe niste profesionisti. Nu toti danseaza ca tine si pe muzica de la telejurnal", a concluzionat prezentatorul, care, insa a fost contrazis imediat de Mihai Petre. "Nu au dansat bine. E dreptul meu sa punctez. Cineva nu intelege ca rolul meu aici este sa vorbesc despre ce se intampla pe scena", a tunat juratul.

La finele filmarilor, Razvan si Mihai au continuat discutiile in contradictoriu, ba chiar s-a mers atat de departe incat s-a ajuns la jigniri si cuvinte extrem de dure pe culoarele televiziunii. Mai mult, se pare ca a fost nevoie de interventia colegilor pentru a aplana conflictul, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: ph-online.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului