Vedete din Romania

# Liviu Varciu iubita # Liviu Varciu tata #vedete intern #showbiz #liviu varciu

Reactia fostei iubite a lui Liviu Varciu dupa ce s-a aflat ca artistul devine din nou tata

Liviu Varciu a tinut secrete atat relatia cu Anda Calin, dar si sarcina iubitei, asa ca vestea a luat prin surprindere pe multa lume! Pentru mama Carminei, fata artistului, in varsta de 14 ani, cel de-al doilea copil al fostului iubit nu a fost un secret!

Mama Carminei a declarat ca stia despre sarcina Andei Calin, dar ca nu doreste sa comenteze in niciun fel. ,,Normal ca stiam ca va deveni tata. Nu vreau sa comentez pe acest subiect nici eu, nici Carmina'', a declarat Ami Teiceanu, pentru cancan.ro.

Carmina a implinit 14 ani si este eleva an clasa a 8-a la o scoala generala din Arad. Adolescenta locuieste alaturi de mama sa si se pregateste intens pentru sustinerea examenului de capacitate din aceasta vara. Adolescenta a ales liceul unde doreste sa fie admisa, insa aici ea va studia un singur an, urmand sa plece si sa studieze an continuare intr-o alta tara.

“Carmina vrea sa studieze arte, canto si actorie. Anul acesta va invata in tara, insa de anul viitor ne dorim sa mearga in Grecia, la o scoala americana. Este vorba despre Pinewood - American International  School of Thessaloniki, o scoala unde invata elevi veniti din toata lumea. Carmina va sta singura, va locui in campus asemeni oricarui alt elev. Ne-am informat si am studiat bine oferta, sunt numeroase beneficii, performante, oportunitati. Costurile unui an de studiu se ridica la 10.000 de euro. Eu voi ramane in tara si, daca nu voi rezista sa stau departe de ea, probabil ca ma voi muta si in Grecia”, spunea Ami, mama Carminei si fosta iubita a lui Liviu Varciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare