Vedete din Romania

#Felix Baumgartner #vedete extern #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Reactia Mihaelei cand a aflat ca iubitul ei se insoara cu alta. Adevarul despre relatia lor!

Crede ca e doar al ei, dar paparazzii l-au surprins pe noul iubit al Mihaelei Radulescu in compania fostei logodnice, intr-un magazin de bijuterii. Reactia divei la vestea ca iubitul sau e pe cale sa se insoare cu alta te va lasa cu gura cascata!

Mihaela Radulescu a recunoscut, in sfarsit, ca sunt deja doua luni de cand traieste o frumoasa poveste de dragoste cu celebrul parasutist austriac Felix Baumgartner.


Sursa foto: mihaelaradulescu.ro

"Se poate vorbi despre o poveste. Deschidem o carte de povesti si acum suntem abia la prima pagina. Da. Avem o relatie de doua luni. A inceput cam de la interviu. Am lucrat doi ani pentru interviul asta. Doar imi doream, sa fac un interviu cu un mare campion. Nu mai eram cu Dani cand i-am luat interviu lui Felix", a declarat Mihaela Radulescu in emisiunea "La Maruta".

CITESTE SI:

Angelina Jolie o vrea pe Nadia Comaneci!
Alexandra Stan sufera cumplit. Artista nu suporta nici sa...
Viitoarea regina a Marii Britanii versus Regina muzicii pop. Care este mai stilata?


"Am trait ceva frumos"

Mihaela si Felix au aceeasi varsta si preocupari relativ asemanatoare, astfel ca fanii divei de la Monaco s-au grabit sa ii catalogheze drept cuplul perfect. Doar ca lucrurile nu sunt chiar atat de frumoase precum par la prima vedere.


Sursa foto: aceshowbiz.com

Presa austriaca a titrat zilele trecute ca Felix s-ar fi intors la fosta iubita, manechinul Nicole Ottl. Ba chiar jurnalistii spun ca Felix si Nicole si-au luat deja verighetele si se pregatesc de nunta, dupa ce paparazzii i-au surprins intr-un magazin de bijuterii. "Daca omul s-a hotarat sa se casatoreasca in timp ce noi stam de vorba aici, asta e. Eu tot am trait ceva frumos", a replicat Mihaela.

Mihaela Radulescu a mai marturisit faptul ca relatia ei cu Felix Baumgartner a inceput aproape la fel ca cea cu Stefan Banica Jr. "Totul a pornit de la interviul luat. Mi s-a mai intamplat o data de la un interviu. I-am luat interviu lui Stefan Banica Jr. si dupa un an eram casatoriti", a spus Mihaela razand.

"E destept si simpatic, activ si iubaret"


Insa, chiar daca este curtata de o multime de barbati, unuia singur ii ramane cu siguranta fidel Mihaela: fiului Ayan. "Asta barbat! E frumusel foc si cool, destept si simpatic, activ si iubaret, ma lasa sa-l tin de mana pe strada si sa-l sarut, nu se uita dupa alte femei si nu ma intrerupe cand vorbesc! Pacat ca e fii-miu! Sunt tare fericita sa fiu mama-sa si sa ma ocup cu atata iubire ca din asa un baiat grozav sa iasa un barbat pe cinste, care sa respecte toate femeile din viata lui. O lectie strasnica pe care trebuie sa o primeasca la timp, de la mama lui, orice baiat", a scris Mihaela Radulescu pe contul sau de socializare.

Sursa foto: 22foryou.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare