Vedete din Romania

#lot gimnastica romania # pretul aurului # carte maria olaru #Maria Olaru #mariana bitang

Reactia uluitoare a Marianei Bitang la dezvaluirile Mariei Olaru despre bataile incasate

Cartea Mariei Olaru, fosta gimnasata olimpica a Romaniei, lansata astazi, a starnit numeroase controverse si reactii din partea celor acuzati in volum ca ar fi contribuit la instaurarea unei atmosfere de teroare in lotul de gimnastica al tarii. Printre cei acuzati se numara si antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang. 

Daca Bellu despre care gimnasta spune ca avea "o mana grea" a fost mai rezervat in declaratii, aratandu-se dezamagit, Mariana Bitang a fost mult mai dura. Ea o acuza pe Maria Olaru ca a scris aceasta carte pentru a vana faima, iar pasajele controversate date deja publicitatii sunt doar o forma de a-si promova cartea. Mai mult, antrenoarea sugereaza ca Maria Olaru nu a avut o atitudine laudabila in anii cand facea parte din lotul national si ca reactiile antrenorilor au fost justificate.

"Este o formulă de marketing care costă foarte mult imaginea gimnasticii românești. Maria Olaru nu dă în Mariana Bitang şi Octavian Bellu, dă într-un sistem care și asa traversează momente destul de critice. M-au sunat foste colege de-ale ei. Întreb si eu retoric, când trăirile ei erau cele reale. Am în faţă un mail pe care mi l-a trimis în anul 2002, în care abandonase deja activitatea de performanţă de 2 ani. Ea nu a fost singură în sală. Mai sunt si colege de-ale ei şi au şi ele un punct de vedere. Sunt sigură că vor avea şi ele ceva de spus.

După o mediatizare de câteva zile în care aceste pasaje negative au fost scoase în evidenţă, poate cartea acum să fie completată cu mii de pagini de afirmaţii laudative şi efectul nu va mai fi acelaşi. Eu nu am vocabular acea frază cu călcâiele crăpate, nu am folosit-o în viaţa mea (n.r. ''Ce să faci, Bellu. cu ţărăncile astea? Nu vezi că au călcâiele crăpate, de le cântă greierii în ele?''). Nu vreau să fac analiză pe textul Mariei Olaru. Îi sugerez să mai scrie o carte în care să scrie comentariile ei şi injuriile la adresa antrenorilor care au determinat anumite reacții”, a spus Mariana Bitang, la Kanal D.

Cartea „Prețul aurului. Sinceritate incomodă", scrisă de Maria Olaru, s-a lansat la Bookfest, astazi. In volum, Maria Olaru face dezvaluiri despre bataile incasate si umilintele indurate ca sportiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului