Vedete din Romania

#inna #heidi klum #copilarie vedete #transformari vedete #Mihai Gruia

Recunosti vedeta? Iata cum aratau celebritatile in copilarie. Unele transformari sunt uimitoare

Copilaria este o perioada minunata din viata unui om. Iar de acest lucru isi aduc aminte cu nostalgie si emotie chiar si vedetele, care nu contenesc sa posteze imagini graitoare in acest sens pe paginile lor de Facebook. Transformarile si evolutia multor vedete sunt practic uluitoare, deoarece multe dintre celebritatile autohtone nu mai pastreaza nimic din trasaturile pe care le aveau in copilarie. Ba unele s-au transformat din ratuste urate in adevarati printi si printese. Iata cateva dintre transformarile surprinzatoare ale vedetelor din copilarie pana in prezent.

1. Mihai Gruia

Daca acum este unul dintre cei mai ravniti si sexy barbati din showbizul romanesc, in copilarie cantaretul Mihai Gruia, de la trupa Akcent, era plinut, cu ochelari de vedere, insa mereu cu zambetul pe buze. Din cauza aspectului sau fizic, Mihai nu a prea avut noroc nici in dragoste in perioada copilariei.

"In weekend m-am revazut cu doi fosti colegi si am venit, fiecare, cu albume cu poze vechi. Am ras, am glumit si ne-am amintit de perioada copilariei. Cand eram elev, am avut prima “dezamagire in dragoste”, ca sa spun asa… Ne-am dus la munte, eu si cei doi prieteni, stiind ca acolo se afla si o colega de care eram indragostit de mult timp. Si am fost foarte dezamagit cand tipa mi-a zis ca nu vrea sa fie iubita mea pentru ca sunt gras si cu ochelari", a povestit Mihai Gruia, pentru wowbiz.ro.



2. Inna

In copilarie, Inna nu aducea deloc cu diva sexy de astazi. Era mult mai plinuta, parul era mereu neglijat si adopta tinute banale, alese fara niciun pic de bun gust. Transformarea sa este una extrem de surprinzatoare. Ea a incercat chiar sa ascunda orice fotografie din copilaria sa, insa presa vigilenta a reusit sa scoata la iveala cateva dintre imaginile ce o infatiseaza pe Inna in ipostaze uimitoare din perioada adolescentei.

3. Heidi Klum

In adolescenta, Heidi Klum avea in look foarte rebel si nu promitea prea mult. Cu timpul insa, vedeta a trecut prin transformari fizice uimitoare, devenind unul dintre cele mai de succes manechine din lume.



Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare