Vedete din Romania

#fiica acesteia #claudia patrascanu #scandal #Bianca Draguseanu

Revoltator! Bianca Dragusanu o implica pe fiica ei in scandalul cu Claudia Patrascanu

Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu, fosta sotie a lui Gabi Badalau, sunt protagonistele unui scandal urias. Cele doua vedete au ajuns la cutite din cauza barbatului. Bianca are acum o relatie cu Gabi, iar Claudia i-a tot aruncat sageti in ultima perioada.

 

Daca o buna perioada de timp nu a dorit sa o atace, Bianca a inceput si ea scandalul. Astfel, dupa ce Claudia a acuzat-o pe blonda ca este un pericol pentru copiii minori, Bianca a marturisit ca fosta sotie a lui Gabi si-a invatat copiii sa o injure.

Mai mult, Bianca a implicat-o si ea pe Sofia, fiica ei, in scandal. Desi are doar patru ani, Sofia si-a dat si ea cu parerea in ceea ce priveste neintelegerile dintre mama ei si Claudia.

„Dragii mei, eu am o dilema care este strict legata de persoanele care din timpul lor pretios isi rup pentru a mi-l acorda mie. Ceea ce insemna ca eu sunt o persoana foarte importanta in viata lor.

Eu stiu ca aceste persoane au o legatura cu mine la nivel subconstient, adica ele declara despre mine niste lucruri, dar, de fapt, se autodescriu', a declarat Bianca, pe Instagram.

Mai departe, Bianca o intreaba pe fiica sa daca este de acord cu vorbele ei, apoi ii cere parerea despre conflict: „Sofia, care este aici cu mine in masina, este foarte de acord cu mine. Nu-i asa?', o intreba vedeta pe fiica sa, iar fetita o completeaza:

„Pe oamenii care nu ne iubesc si care ne urasc noi nu trebuie sa ii atacam. Sa nu mai vorbeasca despre noi ca suntem…'. „Fericite', ii spune mama ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare