Vedete din Romania

#stiri monden # bianca victor slav #vedete intern #dorinte vedete 2014 # dorinte 2014 #dana rogoz copil

Rezolutii de vedeta: ce-si doresc celebritatile la inceput de an?

Inceputul fiecarui an este un moment prielnic pentru intocmit planuri si zamislit dorinte, iar vedetele nu fac exceptie de la aceasta traditie. Nici nu am intrat bine in 2014, ca vedetele autohtone s-au intrecut in a-si declara planurile si cele mai arzatoare dorinte pe care le au pentru noul an.

Victor Slav a devenit sot, acum e timpul sa devina tata! In ciuda speculatiilor conform carora casnicia cu Bianca Dragusanu s-ar afla pe muchie de cutit, Victor Slav a declarat surselor apropiate ca este mai fericit ca oricand si ca isi doreste foarte mult un copil cu sotia lui. Se pare ca statutul de tatic este cea mai apriga dorinta a prezentatorului pe 2014!

Desi pare sa fie o femeie implinita, intrucat si-a gasit jumatatea, are o cariera in plina ascensiune si urmeaza sa devina foarte curand mamica, aspiratiile Danei Rogoz nu se opresc aici. Vedeta nutreste planuri si sperante mari pentru 2014. Rezolutiile se intrevad atat in plan personal, cat si profesional. Doreste sa-si termine de renovat casa pentru a intampina cum se cuvine noul membru al familiei si sa plece intr-o vacanta cu familia, dupa nasterea bebelusului. Pe plan profesional, vedeta doreste sa-si deschida propriul site de cumparaturi "Moon by Dana Rogoz" si un eventual showroom, unde sa se intalneasca cu clientele ei.

Cantareata Sylvia vrea sa dedice anul 2014 muncii si mai putin vietii personale. Dupa ce a trecut printr-un divort dureros si a avut parte de multe experiente zbuciumate in plan personal, cantareata a declarat ca este hotarata si pregatita ca in noul an sa se dedice in totalitate muncii, dar si sa aiba mai multa grija de sanatatea si silueta ei.

Bianca Brad a fost intotdeauna o aparitie discreta in peisajul monden romanesc, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa-si declare deschis aspiratiile si dorintele pe care le are de la noul an. Vedeta a intrat in noul an mai hotarata ca oricand sa inlature rautatile, dezamagirile si experientele negative din jurul ei si sa treaca prin acesta mai optimista si pozitiva ca oricand, Aceasta a declarat ca isi doreste "sanatate la minte, trup si suflet, iubire neconditionata, prieteni adevarati, optimism, credinta, putere, curaj, intelepciune, liniste sufleteasca", potrivit Libertatea.ro.

Ce spune Stefan Banica despre casatoria fostei sale sotii?

Cum alunga vedetele spiritele rele si ghinioanele 

Cine este noua iubire a lui Gerald Butler 

Sursa foto: Ghidularadean.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare