Vedete din Romania

#rica raducanu #probleme financiare #economii

Rica Raducanu are mari probleme financiare. Ce a ajuns sa faca celebrul portar ca sa economiseasca banii

Rica Raducanu trece prin momente grele. Fostul fotabalist are mari probleme financiare. Are o pensie lunara de 1.800 de lei, iar scumpirile din ultimii ani i-au dat viata peste cap. Spune ca se uita mai putin la televizor si stinge luminile prin casa de teama facturilor mari.

 

”O sa facem economie la televizor, noi, pensionarii. O sa o lasam mai moale, ma mai uit doar o jumatate de ora. Am presimtit ca va fi greu, inca de asta-vara. Inchid lumina prin casa, in urma sotiei.

Noroc ca ea este mai bine, cu sanatatea, le gateste nepotilor, care invata online. Ne mai ajuta cu bani fiul meu, ne descurcam cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor”, a spus Rica Raducanu pentru playsport.ro.

De asemenea, la varsta de 75 de ani, Rica Raducanu a spus ca regreta ca nu si-a ascultat mama, care i-a spus pe vremea cand el era tanar sa faca economii.

”Pe atunci, luam cam 300 de lei si 1.000 de lei, la calificare. Dar, nu tineam de bani. Plecam cu gagicile la restaurante, pe la Intercontinental, erau vremuri tare frumoase.

Maica-mea, saraca, imi tot spunea: «Bai, baga ceva bani la saltea, ca nu se stie, vin vremuri grele!». Dar, n-am ascultat-o, n-am facut economii”, a mai spus fostul portar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare