Vedete din Romania

#Delia Rihanna #vedete intern #showbiz #rihanna

Rihanna, propunere de nerefuzat pentru Delia!

Delia a reusit s-o impresioneze pe Rihanna, dupa concertul in deschiderea caruia a cantat la Bucuresti! Artista internationala si staff-ul ei i-au facut o propunere de nerefuzat.

"In timp ce Delia a fost pe scena, reprezentantii Rihannei au stat intr-un loc special, din care au urmarit cum se descurca blondina si, fireste, reactia publicului! Impresionati de vocea ei, dar si de prezenta in fata fanilor, acestia au aplaudat-o, iar la finalul serii, insasi cantareata de culoare a stat cateva minute de vorba cu cantareata, i-a multumit pentru show si i-a spus ca are calitati extraordinare. Mai mult, i-a transmis Deliei ca va intra si in vederea managerilor sai pentru alte show-uri pe care ea le va sustine in Europa in perioada urmatoare", au dezvaluit  surse Cancan.ro.

Dupa vizionarea a zeci de inregistrari, se pare chiar ca Rihanna personal a fost cea care a ales-o pe Delia sa fie cea care sa ii deschida spectacolului sau de la Bucuresti.

Refuzul Rihannei de a se fotografia la finalul concertului cu Delia, dupa cum au declarat membrii din staff-ul artistei, a fost pus pe seama dorintei Rihannei, careia nu ii place sa apara in fotografii neingrijita, asa ca evita orice astfel de ipostaze, indiferent din partea cui vin solicitarile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului