Vedete din Romania

#impacare #rihanna #iubit #relatie #agresiune #asumarea faptelor

Rihanna spune ca a meritat bataia primita de la Chris Brown

Dupa ce a recunoscut impacarea cu fostul sau iubit, Chris Brown, Rihanna a facut recent o declaratie-soc intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone. Vedeta a declarat, printre altele, ca a meritat bataia la care a fost supusa in timpul relatiei pe care a avut-o cu rapper-ul in trecut.

De cand s-a impacat cu Chris Brown, Rihanna a revenit in centrul atentiei presei cu declaratii socante, in special cu privire la trecutul ei tumultuos cu rapper-ul.

Vedeta a dat un interviu revistei Rolling Stone, in care a confirmat impacarea cu artistul si a declarat ca isi asuma tot ce a facut in trecut, chiar si violentele la care a fost supusa de rapper in 2009.

Ea sustine ca a decis sa se impace cu el, deoarece crede ca, in prezent, rapper-ul este o persoana total schimbata si considera ca, daca relatia se va dovedi din nou un esec, va considera ca este greseala ei si si-o va asuma.

In plus, celebra cantareata din Barbados a declarat ca se considera vinovata pentru toate greselile din relatia ei anterioara cu Chris Brown si ca agresiunile fizice la care a fost supusa de acesta au fost pe deplin justificate.

Sursa foto: bossip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare