Vedete din Romania

#vedete intern #platou de filmare #showbiz #filmari #riscuri #inec

Riscurile meseriei. 4 vedete, in pericol de moarte pe platoul de filmare

Ca orice meserie, si aceea de "a fi celebru" implica o multime de riscuri. De cele mai multe ori, vedetele isi pun in pericol viata... la filmari.

Mirela Boureanu a pierdut sarcina inainte de emisiune

Sursa foto: reginele.ro

Mirela Boureanu Vaida a povestit cateva amintiri cu adevarat cutremuratoare din cariera ei.

Prezentatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" e insarcinata in 20 de saptamani si a marturisit ca putea deveni mama mai demult, dar a avut probleme. "Am pierdut doua sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, inainte de a intra in direct, si prima chiar pe scena teatrului. A fost o drama atunci. Foarte multi colegi de breasla ma intrebau, ma acuzau ca muncesc foarte mult. Oamenii nu stiu ca inainte de a fi o persoana publica esti om si ai si tu vulnerabilitatile tale", a dezvaluit Mirela Boureanu Vaida la Acces Direct.

Citeste si:

Explicatia mistica a dramelor lui Mihai Nesu: "Plateste greseli din trecut!"

Vedete care si-au spus adio pentru ca partenerul nu-si dorea copii

O actrita foarte cunoscuta, suspecta de Ebola

 

Ligia a riscat sa-i cada acoperisul in cap

Sursa foto: gandul.info

Ligia, cantareata care a lansat hitul "30 de grade" alaturi de F.Charm, a fost la un pas sa-si piarda viata la filmarile ultimului sau videoclip. Artista impreuna cu intreaga echipa au mers sa faca inregistrari intr-o casa parasita, iar in timp ce filmau, mai multe tigle din acoperis s-au desprins.

"Ne-a placut foarte mult locatia si astfel ne-am asumat si multe riscuri. In ziua in care am filmat batea foarte rau vantul, de aceea cadeau bucati din acoperis. Din fericire asta se intampla intr-o zona in care noi nu filmam, insa se auzeau tiglele cum picau. Dupa aceea ne-am mutat intr-un loc mult mai sigur", a povestit Ligia.

Dan Balan, filmari pe o stanca inalta

Sursa foto: theplace2.ru

Artistul Dan Balan a vrut sa aiba un videoclip inedit pentru piesa "Freedom". A ales pentru asta o locatie din statiunea franceza Saint Tropez. Artistul a refuzat sa fie inlocuit de un cascador atunci cand regizorul a cerut cateva cadre filmate pe un colt de stanca inalta. Cand a terminat inregistrarea, Dan s-a aruncat, mai mult sau mai putin intentionat, in mare, creand panica in randul echipei sale.

Jason Statham, la un pas de inec

Sursa foto: milkthefranchise.com

Necazuri se intampla si la case mai mari. Actorul britanic Jason Statham a fost foarte aproape de a se ineca in timpul filmarilor de la cel de-al treilea lungmetraj al filmului "Eroi de sacrificiu/ The Exependables". "Jason Statham aproape a murit inecat in timpul filmarilor - din fericire, e un inotator bun. Se intampla tot felul de lucruri in timpul filmarilor. E ceva unic", a marturisit Silvester Stallone, alaturi de care Statham joaca in film.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare