Vedete din Romania

# rita muresan coma #rita muresan

Rita Muresan, in coma doua saptamani. Dezvaluirile creatoarei de moda

Rita Muresan a facut de curand dezvaluiri socante despre copilaria ei. Creatoare de moda a povestit ca raceala a aparut din cauza faptului ca ii placea sa stea sub streasina casei atunci cand ploua.

La un moment dat insa, din cauza acestui obicei, corpul sau a cedat si a racit foarte rau si au aparut complicatii, care au dus la coma. Timp de două săptămâni a stat în comă, iar când s-a trezit a luat viața de la zero: a învățat din nou să vorbească, să scrie, să învețe și tot ce era necesar. 

Am stat în comă când aveam 10 ani, am reînvățat să scriu, să vorbesc. Am stat în comă două săptămâni. Îmi plăcea să stau mult cu capul sub streașină când ploua. S-a acumulat răceala. Pur și simplu mi-a pus viața în pericol. Am reluat activitățile de la zero. Probabil binecuvântarea mea era că eu la școală eram mult înainte. Am stat șase luni și ceva prin spitale. Nu a fost nevoie să repet anul. Același lucru i s-a întâmplat și Rebecăi, tot la 10 ani. E bine că am trecut peste", a povestit Rita Mureșan într-o emisiune TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului