Vedete din Romania

#deces #showbiz #rita muresan #Florentina Opris #vedete intern #suferinta deces

Rita Muresanu si Florentina Opris, dezvaluiri despre cum au trecut peste suferinta cauzata de decesul persoanelor dragi

Pierderea cuiva drag este un moment dificil in viata oricui! Ea poate aduce o imensa suferinta! Chiar daca s-a intamplat de curand sau mai de mult, unii dintre noi pastram aceasta durere la nesfarsit si ne afecteaza viata. Florentina Opris si Rita Andreea Muresan au trecut prin aceasta experienta devastatoare au reusit sa mearga mai departe si sunt dispuse sa-ti impartaseasca si tie cum au reusit.

 

"Pana acum 3 ani vorbeam despre trup crezand ca acesta este mai important si ca sufletul se vindeca de la sine. M-am inselat! Am avut nevoie de ajutor si l-am primit calatorind si intalnind oameni speciali. A fost necesar sa ajung pana in Tibet si Himalaya si sa ma intalnesc cu lama tibetani pentru a avea sufletul impacat si vindecat! Va voi impartasi din experienta mea si astfel veti avea posibilitatea sa o folositi ca sa intelegeti mai bine sufletul. Afla cum am reusit sa ma vindec dupa ce am pierdut un om special si unic din viata mea, care a zabovit langa mine 25 de ani minunati!", spune realizatoarea Florentina Opris.

"Cand mamica mea a ales sa plece de langa noi, mi-am dat seama ca toata evolutia mea spirituala din ultimii ani, toate calatoriile initiatice, toata cautarea, toate scolile spirituale la care am fost, totul ma pregatea de fapt pentru acel moment greu. Poate cel mai greu din viata mea de pana acum. Va voi purta intr-o calatorie a sufletelor! Vom aborda aceasta "plecare" si din punct de vedere spiritual. Vom afla cine suntem, de unde venim, incotro ne indreptam si ce se intampla cu spiritul atunci cand isi termina misiunea personala aici pe Pamant. Vom afla informatii care ne vor ajuta in procesul de acceptare si vindecare. Vom curata si vindeca rani. Pe parcursul acestei calatorii vom fi insotiti de ajutoare Divine! Multumim cu recunostinta! Doamne ajuta!", spune Rita Andreea Muresan.

 

Luni, 22 septembrie la Bucuresti, ora 18:00, la hotel Marshal Garden, Florentina Opris si Rita Muresan au pregatit un seminar care sa vina in ajutorul celor care au pierdut pe cineva drag. Indiferent cand s-a intamplat acest lucru, de curand sau mai de mult, aceasta pierdere lasa mereu in urma durere si multe intrebari. "Scopul acestui seminar este sa iti aratam ca nu esti singur! Venim spre tine cu dorinta de a-ti alina din durere, de a-ti impartasi experintele noastre, de a le asculta pe ale tale, de a-ti gasi raspunsuri la intrebari, de a-ti aduce informatii despre suflet si de a-ti oferi consiliere. spun speakerii seminarului Suflet Impacat - Suflet Vindecat.

Sursa foto: herbeauty.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului