Vedete din Romania

Robbie Williams, cu ochi la stele


Obesesia lui Robbie Williams pentru viata extrateresta a depasit viteza luminii. Cantaretul isi petrece timpul liber, adica aporximativ 18 ore pe zi, in fiecare zi a saptamanii, vizitand observatoarele astronomice din desertul Arizona . Rob s-a uita prin telescop ca sa vada semne de viata de pe alte planete . El a vizitat Observatorul National din orasul american Tucson , Arizona pentru a admira stelele de pe cer.

Propriul observator

Obsesia lui pentru si ultima vizita in desert l-au cucerit atat de mult incat vedeta de origine britanica planuieste sa isi cumpere chiar un observator in SUA, estimat la 2,5 milioane de dolari americani, relateaza Daily Mail. Cateva din cunostintele lui Robbie din Los Angeles au ras cand au auzit de viitoarea achizitie, a declarata o sursa. El duce o viata destul de ciudata in acest moment. Isi pierde timpul prin desert pentru a se uita la stele. Este convins ca vrea sa isi cumpere propriul observator din desert. Este atras de tot ce tine de posibila viata de pe alte planete, a mai adaugat acceasi sursa Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare