Vedete din Romania

#rochie #vestimentatie #sanda ladosi #Cezar Ouatu #eurovision 2013

Romania la Eurovision: 3 tinute excentrice si neinspirate ale reprezentantilor nostri

Romania a bifat pana acum 14 participari la concursul Eurovision, dintre care doua ne-au adus locul 3 si una ne-a adus locul 4. Chiar daca nu au avut intotdeauna piese demne de trofeul Eurovision, unii reprezentanti ai tarii noastre au reusit sa fie in centrul atentiei la acest concurs. Cum au reusit aceasta "performanta"? Ei bine, au optat pentru tinute de scena fie extravagante, fie prea banale, fie total neinspirate. De la Cezar Ouatu la Sanda Ladosi, iata care au fost cele mai ciudate tinute ale reprezentantilor Romaniei la Eurovision.

1 Cezar Ouatu - Eurovision 2013

Cezar Ouatu si-a atins scopul la Eurovision 2013: a reusit sa starneasca uimirea fanilor atat cu vocea sa de soprana, cat si cu tinuta de scena. Desi a castigat titlul de "cel mai sexy concurent de la Eurovision 2013", Cezar Ouatu a ales o tinuta excentrica pentru acest concurs: o rochie neagra, lunga pana in pamant, cu un decolteu adanc si decorata cu aplicatii stralucitoare.

Cei mai multi comentatori din mediul online considera ca aceasta tinuta nu este demna de un barbat care se lauda cu virilitatea si sarmul personal. De altfel, Cezar a fost tinta unei glume ironice a prezentatoarei Eurovision 2013. "Se confirma zicala ca sub fusta oricarui barbat de succes se ascunde o femeie", a declarat Petra Mede.



Sursa foto:eurovision.tv

2 Luminita Anghel - Eurovision 2005

Luminita Anghel a facut senzatie la concursul Eurovision 2005 si a fost la doi pasi de castigarea trofeului. Cu toate acestea, Luminita Anghel nu a stralucit la toate capitolele. De exemplu, la cel vestimentar. Indragita artista a purtat pe scena o banala pereche de blugi prespalati, pe care a combinat-o cu un corset argintiu.



Sursa foto:enational.ro

3 Sanda Ladosi - Eurovision 2004

Sanda Ladosi a reprezentat Romania la concursul Eurovision 2004 cu piesa "I admit". Blonda, cu un trup tonifiat si un chip atragator, Sanda Ladosi avea toate sansele sa ii cucereasca pe europeni, insa nu a reusit decat sa atraga criticile telespectatorilor. Motivul: tinuta ei de scena a fost prea indrazneata, chiar vulgara. Sanda a ocupat in finala doar locul 18.




Sursa foto:presaonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului