Vedete din Romania

#relatie #avocat #divort #romanita iovan

Romanita Iovan: "Da, am o noua relatie"

Povestea de dragoste pe care Romanita Iovan o traieste impreuna cu avocatul Iulian Gorgan devine serioasa. Cei doi vor petrece impreuna sarbatorile in afara tarii si exista zvonuri despre casatorie.

Apropierea din Romanita si Iulian a fost mai intai speculata de paparazzi, dar acum vedeta a confirmat zvonurile intr-o declaratie concisa: "Da, am o noua relatie". 

Romanita Iovan si avocatul Iulian Gogan , care a reprezentat-o in procesul de divort, sunt din ce in ce mai apropiati. Chiar daca locuieste inca in aceeasi casa cu fostul sot, Romanita a hotarat sa-si traiasca viata. Ea si avocatul au petrecut deja un weekend impreuna la munte. Surse apropiate ale Romanitei sustin ca anul viitor ar putea aduce o nunta daca totul continua sa mearga la fel de bine intre ea si Gogan ca pana acum.

Pana atunci mai sunt sarbatorile de iarna, pe care cuplul le va petrece la Londra. Initial ar fi vrut sa-l ia si pe Albert , dar fiul ei cu pilotul Adrian Iovan va ramane de sarbatori cu tatal lui. "M-a anuntat intr-un weekend ca doreste sa plece la munte cu Iulian si ca vrea sa-l ia si pe Albert. De altfel, vor petrece Sarbatorile impreuna, la Londra, dar fara Albert", a spus Adrian Iovan pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului