Vedete din Romania

#Roxana Ciuhulescu divort #vedete intern #showbiz #roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu: “Durerea cea mai mare de anul asta nu a fost divortul”

Roxana Ciuhulescu a vorbit despre cauza divortului sau! Fosta prezentatoare de televiziune a marturisit ca sotul meu nu i-a fost alaturi in cel mai greu moment al vietii sale.  

“Cele mai frumoase lucruri s-au intamplat in primele luni, apoi a venit pe lume copilul. La el la serviciu s-au schimbat niste lucruri, a primit o functie mult mai mare, pe care, din punctul meu de vedere, nu a stiut sa o gestioneze din punct de vedere al familiei. Au fost niste repercusiuni nu doar atunci, ci si in continuare. Am tot respectul pentru el, este un manager foarte bun. La serviciu este cel mai bun, cred. Nu s-a insurat cu job-ul, mai avea si familia. Recunosc, si eu am jumatate din vina! Intotdeauna e asa. Vina este a amandurora, imi asum si eu. Nu a vrut sa plec in Afghanistan, eu am fost incapatanata si a doua zi m-am urcat in avion, nu voia sa sar din elicopter, una-alta. Am facut mereu tot ce m-a taiat capul. Recunosc, am gresit!”

...

“Exista viata si dupa divort. Sunt doua saptamani de cand eu si fetita mea ne-am mutat. Multi spun ca la inceput e mai greu, abia mai tarziu vine greul. Durerea cea mai mare de anul asta nu a fost divortul, ci pierderea bunicii mele. A fost cu atat mai greu cu cat nu mi-am avut alaturi sotul. Si atunci cand ai nevoie de o imbratisare, de un cuvant bun si nu le ai, atunci te simti cel mai singur pe lumea asta! Nu asta e motivul pentru care am divortat. Nu o sa recunosc niciodata exact de ce. S-au intamplat multe. Am incercat si am luptat cat am putut, dar trebuie sa lupte amandoi, nu doar unul. Nu e vorba de o a treia persoana. Sunt altele motivele, dar nu sunt pregatita sa le spun.

A fost foarte grea ruptura, a fost greu cand am plecat de acasa. Am carat singura toate lucrurile, toate bagajele. Aveam prieteni, aveam ajutoare, nu am putut sa ii aduc sa ma ajute. Nu ma intreba de ce. Am carat singura bagajele, timp de 10 zile. Ma dureau palmele, nu mai puteam sa strang degetele. Dar nu a fost cel mai dificil lucru din viata mea. Dar sunt suficient de puternica. Nu am fugit de acasa!”, a spus Roxana Ciuhulescu la Teo Show.

Roxana Ciuhulescu a anuntat in urma cu trei saptamani ca divorteaza. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului