Vedete din Romania

Roxana Ciuhulescu este implinita

Pana in ultima clipa, vedeta PRO TV era ferm convinsa ca o va aduce pe lume pe micuta Ana Cleopatra pe cale naturala. Numai ca doctorii spitalului Euroclinic i-au sugerat ca ar fi mai bine sa recurga la cezariana, chiar daca recuperarea este mai lunga tocmai pentru a nu pune in pericol viata copilului, povesteste Click.

A fost externata

Roxana Ciuhulescu a fost externata duminica, ieri fiind prima zi plina in care fericita mamica si-a putut rasfata, acasa, fetita. Nu multi stiu, insa, ca vedeta PRO TV a dorit foarte mult sa nasca normal la spitalul privat “Euroclinic” insa, in ultima clipa, doctorii au decis sa ii faca cezariana. “Fetita era intoarsa, cu picioarele inainte. Daca nasteam normal, puteau exista complicatii iar “mogaldeata” ar fi putut suferi fracturi la picioruse sau maini. Nu am vrut sa imi asum acest risc”, a declarat in ultimul numar Click, Roxana.

Emotile i-au coplesit

Desi sotul ei, Mihai Ivanescu, nu este la prima experienta de acest gen, el fiind si tatal unui baietel din prima casatorie , totusi, emotiile l-au coplesit. “Mihai isi dorea sa aiba un baiat si nu a sarit in sus de bucurie cand a aflat ca o sa avem o fetita. Acum insa, este extrem de fericit. E "topit", se trezeste noaptea si sta cate o ora sa o priveasca pe Ana dormind. O alinta din 5 in 5 minute, o pupa, o tine in brate si ii spune: fetita lui tata, printesa mea”, a mai marturisit proaspata mamica.

Recuperare

Daca starea bebelusului este perfecta, Roxana mai are inca dureri, recuperandu-se putin cate putin. “Am apelat la ajutorul unei doamne care ma ajuta, pentru ca nu as putea sa ma descurc singura, sunt inca slabita. Nu pot sta mult cu fata in brate, ma doare spatele. Atunci cand o privesc, totul trece, ma simt cea mai fericita si norocoasa femeie”, spune vedeta Pro Motor. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului