Vedete din Romania

#divort #roxana ionescu #laurentiu gheorghe #motive divort

Roxana Ionescu a dezvaluit motivele din spatele divortului sau

Roxana Ionescu si Laurentiu Gheorghe s-au despartit in primavara acestui an, dupa noua ani de relatie, dar cei doi au ales sa pastreze discretia referitor la motivele care au condus la separare.

Fosta Mama Natura a rupt tacerea zilele trecute si a facut o serie de dezvaluiri in platoul emisiunii CanCan TV. Blonda a povestit cum libertatea din relatie si increderea pe care a avut-o in altii au contribuit la racirea sentimentelor dintre ea si Laurentiu.

"Cred ca am fost prea naiva. Am crezut in ei (n.r. nasii sai). Mie imi pare rau ca Laurentiu nu a fost sincer. Discutiile noastre despre divort au inceput de anul trecut. Mi-am dat seama ca nu-mi mai este locul acolo", a declarat vedeta.

Roxana nu este implicata in nicio relatie amoroasa in momentul de fata si, dupa cum ea insasi marturiseste, prefera compania prietenelor sale. Ea se simte impacata cu gandul ca divortul nu s-a produs din vina sa si crede ca niciodata nu ar putea sa se joace cu vietile altora, asa cum a facut sora nasei sale.

"Nu as putea sa fac ce a facut ea cu sotul altei femei. Nu as suna-o niciodata sa-i reprosez ceva. Ma simt linistita ca nu am gresit cu nimic, iar vina s-a dus in alta parte", a mai adaugat Roxana Ionescu.

Sursa foto: bravonet.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare