Vedete din Romania

Roxana Ionescu vrea o marire de salariu

Roxana Ionescu , una dintre cele mai indragite vedete ale Antenei 1, nu ascunde faptul ca-si doreste sa primeasca bani mai multi, ceea ce ar insemna practic o recunoastere a faptului ca-si face bine treaba, relateaza Ziarul. “Contractele se negociaza dupa un numar de emisii . Ar fi bine sa mi-l mareasca”, recunoaste “ Mama Natura ”. Candva doar asistenta a lui Dan Negru, Roxana Ionescu a reusit sa treaca datorita calitatilor sale, altele decat cele fizice, de la statutul de “Mama Natura” la cel de prezentatoare, cu propria sa emisiune.

Contractele se negociaza

“Contractele se negociaza dupa un numar de emisii. Ar fi bine sa mi-l mareasca”, recunoaste aceasta. Roxana a marturisit ca o emisiune de diverisment este ceea ce si-a dorit. “Nu ma pasioneaza emisiunile politice, ci doar divertismentul. Stiu ca nu va dura toata viata sa prezint o astfel de emisiune, dar imi place ceea ce fac”. Mama Natura spune ca s-a atasat foarte mult de copiii cu care “lucreaza”.

S-a atasat de colegii

“Rad si plang pentru fiecare dintre ei. Sunt ca un magnet. Vin la mine si ma invata poezii , iar daca nu le retin, ma cearta. Fetitele imi cer glosurile si-mi spun cam de fiecare data ca le place cum sunt imbracata”. Roxana a fost foarte impresionata de Denisa, fetita care a luat castingul pentru a deveni mascota emisiunii: “Denisa are trei anisori si stie tot Luceafarul”. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului