Vedete din Romania

Roxana Ungureanu se plictiseste repede

"Miss Playboy" 2006, modelul Roxana Ungureanu , este unul dintre cele mai rasfatate manechine autohtone, permitandu-si capriciul de a renunta usor la contractele care o solicita prea mult din punct de vedere fizic, sustine Cancan.

Astfel, bruneta care a abandonat, dupa numai o zi, angajamentul pe care il avea la bucuresti , a recidivat, de curand, invocand tot motivul oboselii.

Cooptata in echipa de modele care au filmat, la sfarsitul saptamanii trecute, un spot publicitar pentru o marca de bere, care sponsorizeaza echipa nationala de fotbal , Roxana s-a plictisit , dupa numai o zi de repetitii.

"Nu mi-a placut deloc reclama, nu ma punea in evidenta, pentru ca eram prea multe persoane. Noi manechinele, plus fetele care faceau figuratie, eram 300. Am fost in prima zi la repetitii pe stadionul Dinamo, dar nu ma mai duc. E prea obositor si nu e o reclama care sa ma tenteze", a dezvaluit Roxana.

In spotul respectiv, au acceptat sa apara o multime de alte modele cunoscute, precum Alina Gheorghe sau Nicoleta Macarencu. Roxana recunoaste ca este mult mai atrasa de lumea televiziunii cu care cocheteaza de ceva vreme. Potrivit unor surse neoficiale, ea poarta discutii pentru a aparea intr-o emisiune la una dintre Antene.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare