Vedete din Romania

#Cristian Borcea # alina vidican #valentina pelinel

S-a aflat. Cati bani a primit Alina Vidican de la Borcea ca sa plece din tara!

Alina Vidican a plecat din tara impreuna cu cei doi copii ai sai. Se pare ca aceasta nu a plecat in vacanta, ci ar fi primit deja o suma de bani de la sotul sau pentru a accepta divortul. 

Prezentatorul tv Cristi Brancu sustine ca a vazut actul dintre Alina si sotul ei care stabileste termenii divortului. Acesta a marturisit ca Vidican nu a primit 2 milioane de euro asa cum se specula in presa.

"Acum o saptamana a intervenit o intelegere intre el si ea. Nu mai sunt de multa vreme o familie care se intelege. E o mare diferenta intre modul in care s-a despartit de Vidican si de Mihaela. Exista o conventie prin care se vede modul in care se vor desparti. Alina nu are nicio proprietate pe numele ei. Va primi o suma de bani decenta pentru a trai in America.

Valentina Pelinel este femeia pe care şi-o doreste fostul actionar dinamovist cu orice preţ în viaţa lui. Mihaelei i-a dat afaceri pe mâini, dar asta nu se va întâmpla şi cu Alina. Acum ea se duce in America cu o suma de bani, nu ştim ce venituri are ea ca să ne dăm seama cum se va descurca singură. Am văzut hârtia cu ochii mei. Nu a primit 2 milioane de euro. Urmează să primească nişte bani daca va respecta anumite conditii", a declarat Cristi Brancu in cadrul unei emisiuni tv.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare