Vedete din Romania

#cauza mortii #prince #supradoza #moarte #analgezice

S-a aflat cauza mortii lui Prince!

Anchetatorii care se ocupa de investigarea decesului lui Prince au facut primele declaratii privind cauza mortii artistului. Acestia au precizat pentru CNN ca medicii au gasit in organismul cantaretului analgezice.

Este vorba mai exact despre analgezice opioide, ce au o actiune intensa si o concentratie mare de opiu. Aceste medicamente sunt eliberate doar pe baza de reteta si sunt folosite pentru calmarea durerilor.

Potrivit primelor informatii se pare ca avionul in care se afla artistul cu o saptamana inainte de a deceda, a aterizat de urgenta deoarece Prince era inconstient, ca urmare a unei reactii adverse a artistului la medicament, dupa administrarea unei supradoze.

Corpul neinsufletit al cantaretului american Prince a fost incinerat sambata in cursul unei ceremonii private. Cantaretul american, decedat joi la 57 de ani in apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord), a fost gasit in stare de inconstienta intr-un lift al studiourilor de inregistrare situate in resedinta sa, potrivit stirileprotv.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare