Vedete din Romania

#cauza mortii Stela Popescu #Stela Popescu accident vascular cerebral #deces stela popescu #stela popescu

S-a aflat cauza mortii Stelei Popescu! Actrita putea fi salvata!

Stela Popescu a parasit scena vietii lasand in urma multa lume indurerata, dar si semne de intrebare privind moartea neasteptata a actritei.

UPDATE: Institutul National de Medicina Legala a anuntat, oficial, care este cauza mortii actritei Stela Popescu. Potrivit medicilor legisti, moartea Stelei Popescu a fost neviolenta si s-a produs ca urmare a unui "accident vascular cerebral  hemoragic".

---

In urma anchetei s-a aflat cauza mortii artistei. Potrivit informatiilor Stela Popescu a suferit un AVC (accident vascular cerebral), in urma cu cateva zile de a trece in nefiinta.

"Nu a facut infarct asa cum s-a spus. Tocmai s-a incheiat autopsia. Suferise un AVC – cel mai probabil, in urma cu doua trei zile cand s-a spart un vas de sange si i-a inundat creierul, dupa care a intrat in coma. Era moarta de aproape 12 ore. Nu avea leziuni externe.", a declarat o sursa apropiata anchetei pentru cancan.ro.

Marti seara, artista a participat la un eveniment monden, unde a fost premiata pentru intreaga ei cariera. In cadrul evenimentului, actrita a avut un dicurs incoerent si la un momentdat chiar a scapat trofeul din mana, acestea fiind primele semne ale unui AVC, insa nimeni nu a intervenit.

Simona Gherghe sustine ca Stela Popescu putea fi salvata daca cineva suna in acel moment la salvare.

"Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii mei, ieri dupa-amiaza. Imaginile sunt, intr-adevar, socante. Discurs incoerent, iritabilitate, la un moment dat, a scapat trofeul din mana. M-am uitat nedumerita la mama, care era langa mine si a am intrebat-o ce poate fi asta. Psihilog de profesie, mama imi spune ca probabil tocmai facuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata. Dar cine sa intervina? Sa fim cinstiti. Oare ar fi reusit careva, fara studii medicale, sa-si dea seama ca doamna Stela Popescu e in pericol si sa indrazneasca sa cheme o salvare? Poate ca au fost in sala oameni care s-au gandit ca marea actrita are o problema, dar poate ca s-au temut sa nu o jigneasca. Poate au pus-o pe seama oboselii sau a nervozitatii. Asa ca, cinstit, voi ati fi sunat la 112?", a scris Simona Gherghe pe pagina personala de Facebook.

"Adica hai sa fim cinstiti. Inainte sa-mi spuna maica-mea ca sunt semnele unui spasm cerebral, eu ma intrebam daca nu cumva face un rol...Sunt greu de privit, asa e. Ma tot gandesc cu ce-o fi ajuns acolo, cine-o fi dus-o acasa. Daca a vorbit cu fata ei in seara aia (cum inteleg ca s-a intamplat), si-o fi dat seama de la telefon ca e ceva in neregula? Noi nu avem cultura asta a acordarii primului ajutor. Nu se fac, din pacate, cursuri in scoli sau la locurile de munca. Iar ca sa recunosti semnele unui AVC... ce sa mai zic. La noi nu intervine lumea cand cade cineva in strada si e mai mult ca evident ca sunt probleme. Eu n-as judeca pe nimeni. Asa, pe net, toti suntem eroi salvatori... Mai ales ca momentele astea de confuzie au alternat cu unele de luciditate.", a mai scris aceasta.

Citeste si:

Stela Popescu, ultima oara pe scena

Dosar penal pentru moarte suspecta in cazul Stelei Popescu

Boala de care suferea Stela Popescu

Alexandru Arsinel, prima reactie dupa disparitia Stelei Popescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare