Vedete din Romania

# antonia boala # antonia operatie #antonia

S-a aflat: de ce boala sufera Antonia

Cantareata Antonia a fost operata de urgenta saptamana trecuta. Artista nu a dorit sa dea detalii despre interventia pe care a suferit-o sau boala de care sufera.

Cantareata si-a anulat ultimul concert pe care il avea de sustinut in Constanta si a postat pe pagina sa de socializare un mesaj pentru fani in care le-a spus ca a suferit o operatie.

Potrivit informatiilor, artista ar avea niste noduli la sani. Problemele ar fi inceput dupa ce l-a nascut pe Dominic, iar acum ar fi recidivat.
Îndrăgita cântăreață Antonia se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Cântăreața și-a anulat un concert care trebuia să îl aibă la Constanța și a ajuns la spital, apoi în sala de operații. Cel mai probabil, probleme pe care le-a avut după ce l-a născut pe Dominic, al doilea său copil, au recidivat.

În urmă cu șase ani, Antonia a adus pe lume pe Dominic. Sarcina a fost cu probleme, iar după ce a născut a fost supusă unei intervenții chirurgicale: „Sunt foarte bine după operație. Sunt mulțumită. Era ceva total natural după două nașteri. Multe femei sunt ok după naștere, dar la mine nu a fost ok și am luat această decizie.

Când am alăptat am avut niște noduli, am suferit foarte mult, am avut dureri groaznice, de asta nici nu am alăptat foarte mult, pentru că au fost probleme, dar acum este foarte bine”, declara Antonia în 2015, conform Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare