Vedete din Romania

# gabriela cristea angajata #gabriela cristea

S-a aflat. Unde s-a angajat Gabriela Cristea

Gabriela Cristea se afla in concediu de maternitate si se pregateste pentru un eveniment important: botezul fiicei sale Victoria.

Fetita vedetei va avea doua perechi de nasi: niste prieteni foarte apropiati ai prezentatoarei TV si Madalin Ionescu si sotia acestuia, Cristina Siscanu.

"Eu mi-aş dorit un botez mai mic, ca să nu am atât de muncă. Responsabilităţile cad pe umerii mei. Mă ajută foarte mult. Nu, nu am spaime, pentru că am vorbit cu preotul. Stăm la ţară. Am hotărât să ne integrăm în comunitate, nu-l botezăm în Bucureşti. Nu am vrut să fie frig, să răcească", a spus recent Gabriela Cristea în cadrul emisiunii "Xtra Night Show".

In urma cu cateva zile au aparut zvonuri cum ca Gabriela Cristea ar fi semnat un contract de exclusivitate in ceea ce priveste botezul fiicei sale cu Antena si ca ulterior ar urma sa se angajeze aici.

Cu toate acestea, in dreptul rubricii job, pe reteaua de socializare Facebook, Gabriela Cristea a scris "Acasa cu Victoria", semn ca inca nu are un contract stabil si nu stie daca se va intoarce curand pe micul ecran.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare