Vedete din Romania

#bebelusa #oana #scandal #adelina #liviu #cuplu

S-a iubit si ea cu Liviu, dar acum ii ia apararea Adelinei

Se pare ca scandalul iscat in jurul divortului dintre Adelina si liviu Varciu face victime colaterale. Oana Ionita, una dintre bebelusele de la „ Cronica Carcotasilor ” se simte si ea lezata de spusele artistului si s-a hotarat sa riposteze.

Intr-una dintre aparitiile sale televizate, Liviu Varciu a declarat ca si-a ratat casnicia pentru ca a facut proasta alegere de a lua de nevasta o dansatoare din Ibiza, respectiv pe Adelina. La auzul unei asemenea afirmatii, bebelusa Oana a simtit nevoia sa-i ia apararea fostei sale eleve, alaturi de care a lucrat in clubul Amnesia din Ibiza.  

Liviu s-a iubit cu Oana Ionita

Suparata foc pe faptul ca Liviu a lasat sa se inteleaga prin declaratia lui ca dansatoarele de la Ibiza, platite cu 3.500 de euro pe luna, ar fi usuratice, Oana a vorbit pentru Cancan de relatia cu Liviu.

"Liviu nu are voie, nici in gluma, sa le jigneasca pe actualele sau fostele dansatoare care au lucrat cu mine in Ibiza. El a fost la Ibiza acum doi ani si a stat o saptamana cu noi in Amnesia, cel mai mare club house din lume. Il cunosc foarte bine... Asa se manifesta cand este ranit. Stiu ca el vrea sa o atace pe Adelina, dar nu are dreptul sa vorbeasca asa. Adelina a fost una dintre cele mai constiincioase dansatoare ale noastre", a explicat Oana pentru Cancan.

Tot din cauza lui Liviu Varciu, blonda a ajuns sa se certe cu Adelina. Inainte de a fi cu Adelina, Liviu a avut o relatie cu bebelusa de la „Cronica Carcotasilor”, pe care o amagea ca o va lua de nevasta.

"In vara aceea, acum doi ani, se lauda ca ne vom casatori si va cumpara o casa pentru noi si a sfarsit, dupa cateva luni, sa o ia pe Adelina", a mai spus Oana, care a esuat de doua ori in relatia cu Liviu Varciu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului