Vedete din Romania

#brigitte sfat #ilie nastase #petrecere #divort #litoral

S-au distrat impreuna de 1 mai pe litoral si azi merg la divort! Cine ii mai intelege pe Brigitte si Ilie Nastase?

Brigitte Sfat si Ilie Nastase s-au distrat impreuna, pe litoral, de 1 mai. Astazi insa, acestia se vor prezenta la tribunal, unde are loc primul termen in procesul divortului.

Chiar daca au petrecut precum adolescentii si au cheltuit o multime de bani in cluburile de fite din Mamaia, Brigitte si Ilie nu renunta la divort.

Cei doi au fost surprinsi pe litoral de fotoreporterii click.ro. Acestia i-au surprins sambata in timp ce se indreptau spre doua cluburi de fite de pe litoralul nostru insa, ce-i drept, porumbeii suparati nu au venit de mana, scris click.ro.

Cu toate acestea, Brigitte a facut furori si a atras multe priviri asupra ei. Bruneta a fost imbracata toata in piele si a purtat tocuri subtiri, de 12 cm. A luat-o inainte, iar Nastase mergea atent, in urma ei. In clus, au stat la aceeasi masa, alaturi de prieteni si s-au distrat ca la 20 de ani.

Vacanta s-a terminat, iar cei doi par sa fi uitat de clipele petrecute impreuna in acest weekend. Acestia se pregatesc de divort si au astazi prima infatisare in fata instantei. Divortul a fost intentat de Brigitte, pe 7 februarie, chiar de ziua ei.

In cazul lor, magistratii Judecatoriei Sectorului 1 ar trebui sa dea rapid verdictul. Cei doi nu au nevoie de partaj, avand in vedere ca si-au asigurat "zestrea" printr-un contract care prevede sa nu-si imparta bunurile dobandite in timpul casniciei. Bruneta isi doreste doar sa ramana cu numele de "Nastase", lucru cu care fostul sportiv este de acord, insa nu e de acord si cu divortul.

Surse foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului