Vedete din Romania

#brad pitt #angelina jolie #adoptie #saptamana internationala #katy perry #kate hudson #owen wilson #justin timberlake #jessica biel #drew barrymore #justin long #kylie minogue #britney spears #paris hilton #josh hartnett #lady gaga

Saptamana internationala: Brangelina adopta un orfan indian

Febra bebelusilor isi face in continuare efectul printre vedetele de la Hollywood. Brad Pitt si Angelina Jolie vor adauga un nou membru familiei lor numeroase, de aceasta data din India.

Dupa adoptii din Cambogia, Etiopia si Vietnam, cuplul Brangelina a pus acum ochii pe India. Se pare ca cei doi rochii. 

Britney Spears nu are probleme bugetare dar nici nu are voie sa cheltuiasca. Tatal ei inca o tine sub papuc si Brit se plange ca a fost amenintata de el ca nu-si va mai vedea copii daca nu il asculta.

Probleme de vedeta

Iubitul lui Paris Hilton a aflat cat de mult e iubita mostenitoarea imperiului Hilton. Atunci cand Paris a fost imbrancita de bodyguardul unui club, Doug Reinhart a sarit in apararea iubitei lui, dar tot ce a putut obtine a fost o buza sparta si sange pe tricou.

Josh Hartnett nu s-a incaierat cu nimeni, dar a ajuns si el la spital. In timpul unei petreceri, actorul a inceput sa simta dureri puternice in zona abdominala si a fost nevoit sa mearga la camera de garda , unde a fost internat.

Pentru ca saptamana sa fie completa, nu puteam rata noua patanie a lui Lady Gaga. Cantareata a fost socata cand s-a trezit cu penisul unui fan in fata. Tanarul voia doar un autograf, pe care artista nu s-a sfiit sa i-l ofere. Ea si-a scris numele cu un marker, in zona dorita.

Pentru mai multe stiri si barfe din lumea vedetelor, reveniti vinerea viitoare pentru saptamana mondena internationala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului