Vedete din Romania

#saptamana internationala #michael jackson #sarah jessica parker

Saptamana internationala: Cine va avea grija de copiii lui Michael Jackson?

Moartea lui Michael Jackson a zguduit intreaga lume si a lasat in urma multe intrebari ce nu si-au gasit inca raspunsul. Soarta copiilor lui Michael si a averii si datoriilor lasate in urma de megastar este departe de a fi clara.

Michael a lasat in urma un testament semnat cu numai o saptamana inainte de moarte. El nu a lasat tatalui sau, pe care l-a acuzat in trecut de abuzuri emotionale, nici un ban. In schimb, cantaretul a ales ca mama sa sa fie tutorele copiilor lui si sa-i administreze averea. 

In cazul in care mama lui, in varsta de 79 de ani, nu ar fi putut avea grija de cei trei copiii, artistul ar fi vrut ca Diana Ross sa fie cea care sa se ocupe de bunastarea lor. Situatia s-a complicat insa odata cu intentia fostei sotii a lui Michael, Debie Rowe de a obtine custodia a doi dintre copiii lui Michael. Rowe, mama biologica a lui Prince Michael I si Paris Katherine, a semnat un acord cu megastarul in care renunta la orice drept asupra copiilor, dar sustine ca va contesta in justitie actele, pentru a obtine custodia celor doi.

Avocatii familiei Jackson, impreuna cu firma care urma sa organizeze concertele de la Londra, discuta lansarea unui album live si a unui DVD cu ultima repetitie la care Michael a participat. Veniturile obtinute ar fi folosite pentru a acoperi datoriile de sute de milioane de dolari pe care le-a lasat in urma Michael, alaturi de un drepturile de autor pentru un catalog de cantece Beatles care ar valora aproape un miliard de dolari.

Inmormantarea lui Michael va fi organizata in ziua de 7 iulie, iar fanii il vor putea conduce pe ultimul drum pe Michael la Staples Center in Los Angeles. Familia cantaretului a negat organizarea oricarui eveniment la Neverland, resedinta lui Michael in care nu a mai locuit de multi ani.

 

Viata de vedeta

Angelina Jolie si Jennifer Aniston au concurat pentru titlul de cea mai bine platita actrita de la Hollywood. Ca de obicei, Angelina a castigat.

Britney Spears refuza sa confirme faptul ca s-a logodit cu managerul sau, dar poarta inel de logodna.

Fanele lui Leonardo DiCaprio il iubesc atat de mult incat l-au lasat descult in Japonia.

Johnny Depp se poate apuca de piraterie oricand, dupa ce si-a cumparat o insula in Caraibe.

In timpul unui concert, Lenny Kravitz s-a gandit ca fanii lui ar aprecia daca si-ar arunca chilotii spre ei.

Sandra Bullock isi sperie copiii vitregi cu strictetea ei, dar pe platourile de filmare devine mai ingaduitoare cand e vorba de gogosi.

Bon Jovi vor sa calmeze situatia din Iran, printr-un cantec de pace cantat in persana.

Megan Fox si Shia LaBoeuf s-au indragostit pe platoul de filmare al Transformers 2.

Take That au fost lasati balta de Lady GaGa chiar inainte de un concert, la care artista promisese ca ii va sustine.

Justin Timberlake va juca in ecranizarea musicalului Guys and Dolls, regizat de fostul sot al Madonnei, Guy Ritchie.

 

Gemene pentru Sarah Jessica Parker  

Sarah Jessica Parker si sotul ei, Matthew Broderick , au publicat prima poza cu gemenele lor venite pe lume in urma cu numai o saptamana. 

Fetitele, Marion Loretta Elwell Broderick si Tabitha Hodge Broderick, au fost aduse pe lume de o mama surogat. Actrita din Sex And The City nu a dezvaluit daca a apelat la aceasta solutie din motive de sanatate sau din dorinta de a-si mentine silueta.

Vestea ca Sarah si Matthew ii vor darui fiului lor in varsta de 6 ani doua surioare a venit dupa multe speculatii despre iminenta divortului. Infidelitatile lui Matthew au fost iertate insa de sotia lui si cei doi au apelat la o mama surogat din Ohio pentru a-si mari familia.

 

Urmareste cateva secvente din ultima repetitie a lui Michael Jackson:



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare