Vedete din Romania

#saptamana internationala #michael jackson #britney spears #madonna

Saptamana internationala: Copiii lui Michael, haituiti de paparazzi

Copiii lui Michael sunt in pericol. In goana nebuna dupa poze cu cei trei, paparazzi au accidentat o masina din convoiul care ii conducea pe micuti la lectiile de karate. In acest timp, investigatiile surorii megastarului, La Toya Jackson , au ajuns la o concluzie sinistra: Michael a fost asasinat pentru ca valora mai mult mort.

Viata lui Prince Michael, Prince Michael II si Paris Michael Katherine a fost pusa in pericol in trafic cand un paparazzo a tamponat una dintre masinile cu bodyguarzii lor. Politia ancheteaza incidentul, in care nu a fost ranit nimeni, dar fotograful care ii urmarea pe copii a fugit de la fata locului.

La Toya Jackson se teme pentru viata ei in urma investigatiilor pe care le-a desfasurat pentru a elucida detaliile neexplicate ale mortii fratelui ei. O sursa apropiata surorii lui Michael a declarat ca ea este terifiata de faptul ca stie prea multe si va sfarsi ca megastarul.

Fanii lui Michael s-au bucurat cand, in aceasta saptamana, o noua secventa din filmul "This Is It" despre ultimele zile de repetitie ale lui Michael a fost publicata pe internet.



Viata de vedeta

Fostul sot al lui Whitney Houston sustine ca ea s-a maritat doar pentru imagine, incercand sa inabuse un scandal in care ar fi avut o relatie cu o femeie. 

Chiar daca mai viseaza inca la Brad, Jennifer Aniston s-a impacat cu fostul prieten, cantaretul John Mayer.

O carte biografica a expus legaturile apropiate ale lui Mickey Rourke cu mai multi capi ai mafiei din New York.

Shakira se imbraca in barbat cand merge la facultate pentru a putea studia in liniste.

Elton John regreta ca si-a pierdut virginitatea abia la varsta de 23 de ani.

Silvester Stallone nu renunta la Rocky 7, chiar daca asta i-ar face pe copiii lui sa se rusineze de tatal lor.

Pustiul de 6 ani al iubitului lui Hillary Swank are ocazia adesea sa o vada goala pe actrita.

 

Britney - sexy, Madonna - deloc

"Toxic", videoclipul lui Britney Spears din 2005, a fost votat drept cel mai sexy videoclip din toate timpurile, in urma unui sondaj realizat de site-ul Muzo. Alti artisti care au ajuns in top sunt Kylie Minogue, Rihanna, Shakira si Beyonce.

La polul opus, pentru cel mai putin sexy videoclip, cele mai multe voturi i-au revenit clipului "Hung Up", al Madonnei, urmat de "Poker Face" (Lady Gaga) si "Wannabe" (Spice Girls). Nici Pink nu a fost considerata prea sexy, ea figurand in top cu videoclipul piesei "Get The Party Started".

Madonna nu a avut prea mult timp sa se gandeasca la sondaj pentru ca are probleme cu vecinii. Artista ar putea avea de infruntat repercursiuni grave din cauza vecinilor care s-au plans de zgomotul venit din apartamentul ei din New York, unde cantareata ar face repetitii.

Pentru ca diva nu detine personal apartamentul, doar actiuni din firma care detine intreaga cladire, Madonna ar putea fi evacuata de catre vecinii ei, pe motiv ca le tulbura linistea.

Britney Spears - Toxic

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului