Vedete din Romania

#paris hilton #fergie #michael jackson #jennifer aniston #anjelina jolie #chris brown #rihanna #harrison ford #robin williams #calista flockheart #ryan gosling #natalie portman #mariah carey #saptamana internationala

Saptamana internationala: Febra bebelusilor

Vedetele sunt prinse in febra bebelusilor. Daca nu pot avea unul in cuplu, apeleaza si la alte mijloce: adoptie sau banca de sperma . De la Mariah Carey si Michael Jackson pana la Jennifer Aniston, toata lumea vrea copii.

Cantareata Mariah Carey a fost surprinsa de curand cumparand lucruri de bebelus, toate de culoarea roz. Anularea turneului mondial al artistei este un alt indiciu pentru cei care asteapta un anunt de la diva. Chiar daca va deveni mama, Mariah nu pune mai putin suflet in cariera. Ea va filma in curand un nou videoclip in care este aproape goala, purtand doar accesorii de dansatoare din Las Vegas.

Daca Fergie isi planifica o sarcina pentru sfarsitul turneului pe care il va sustine alaturi de Black Eyed Peas in acest an, Paris Hilton a inceput deja organizarea. Ea a ales camera copilului si are un spatiu special in care tine rochiile pe care vrea sa le lase fetitei pe care spera sa o aiba in curand. 

Adoptii si banci de sperma

Michael Jackson s-a hotarat sa adopte un copil din Marea Britanie. El va incepe cautarea cat timp se va pregati pentru seria de concerte pe care o va sustine la Londra. Excentrititatile lui Michael nu vor lipsi nici acum. El vrea sa mearga cu vaporul pana la arena unde va sustine concertele si sa intre calare pe un elefant pe scena.

Satula de cautarea barbatului ideal, Jennifer Aniston e pregatita sa apeleze la solutii mai neobisnuite. Ea ar accepta ca tatal copilului ei sa fie un necunoscut, apeland la o banca de sperma.

Angelina Vs. Bond

Angelina Jolie are deja destui copii asa ca viseaza la roluri de fata rea. Dupa ce Jennifer Aniston a anuntat ca ar vrea un rol Angelina Joliepozitiv intr-un film Bond, acum Angelina contraataca, spunand ca vrea sa-l joace pe inamicul principal al agentului secret. Iubita lui Brad Pitt nu a avut o saptamana buna din cauza problemelor de sanatate cauzate de dieta stricta pe care o urmeaza.

 La copii se gandeste si Madonna, dupa ce saptamana aceasta a ramas fara dadaca. Nici cu dragostea nu-i merge bine divei. Ea s-a despartit de fotomodelul brazilian Jesus Luz, pe care il prezentase deja copiilor.

Chris Brown si impresara

S-a aflat motivul certei dintre Rihanna si Chris Brown. Cantaretul s-a apropiat foarte mult de impresara lui de 40 de ani, Tina Brown. Dupa ce a snopit-o in bataie pe Rihanna atunci cand ea l-a confruntat cu un sms catre impresara, se pare ca acum el renunta definitiv la iubita, pentru femeia cu mai multa experienta. Cantareata nu a vrut sa comenteze zvonurile, dar si-a gasit un motiv de bucurie: doua tatuaje cu pistoale.

S-au intamplat si lucruri bune in aceasta saptamana: Harrison Ford a cerut-o de sotie pe Calista Flockhart, Robin Williams se simte bine dupa operatia la inima si Natalie Portman ar putea gasi iubirea alaturi de Ryan Gosling.

Pentru mai multe stiri despre ce planuri mai au vedetele, de la bebelusi la certuri si diverse proiecte, reveniti vinerea viitoare pentru Saptamana mondena internationala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare