Vedete din Romania

#elizabeth taylor #michael jackson #rihanna #justin timberlake #saptamana internationala

Saptamana internationala: Lista neagra a lui Michael Jackson

Secretele lui Michael Jackson ies la iveala pe masura ce apropiatii lui dezvaluie presei eccentricitatile megastarului. Michael tinea o lista cu dusmani care trebuiau tinuti departe de el si era convins ca Madonna era indragostita de el si era geloasa pe faima lui.

Cei mai mari "dusmani" ai lui Michael, pe care voia sa ii evite cu orice pret, erau Tom Sneddon, procurorul care l-a adus in justitiei in 2005 pentru presupunul abuz al unui minor si Janet Ventura Arvizo, mama minorului.

Lista lui Michael, ii mai include si pe boss-ul de la Sony Music, Tommy Mottola si pe doi fosti prieteni apropiati: rabinul Shmuley Boteach si magicianul Uri Geller, care l-a convins pe cantaret sa-i acorde un interviu lui Martin Bashir. Jurnalistul britanic a fost responsabil pentru " Living with Michael Jackson ", documentarul care i-a afectat imaginea megastarului.

Boteach a publicat zilele trecute fragmente din mai multe inregistrari cu Michael de pe vremea cand erau inca apropiati. Nici acestea nu il pun intr-o lumina prea buna pe artist. In inregistrarile video, Michael o acuza pe Madonna de invidie pentru celebritatea lui. Megastarul credea ca Madonna este indragostita de el, dar il invidiaza pentru ca fanii ei nu plang si nu lesina. El sustine in inregistrari si ca Hitler a fost un orator genial si daca l-ar fi intalnit, l-ar fi schimbat cu siguranta.

Incepand cu 27 septembrie, fanii din intreaga lume vor putea cumpara biletele la filmul "This Is It", despre ultimele zile de repetitii ale lui Michael. Filmul va rula incepand cu 28 octombrie, dar va fi precedat de single-ul cu acelasi nume, care va fi lansat in 12 octombrie.

 

Viata de vedeta

Elizabeth Taylor vrea sa fie ingropata langa Michael Jackson, la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. 

Marylin Manson a fost diagnosticat cu gripa porcina, insa a tinut sa precizeze ca nu a intretinut raporturi sexuale cu niciun porc.

Vulnerabila emotional, Jennifer Aniston a izbucnit in plans in timp ce filma o scena care i-a adus aminte de Brad Pitt.

Julia Roberts a fost huiduita de hindusi in India, pentru ca filmarile la care participa au inchis un templu in timpul unei sarbatori.

Pentru ca si-a dus fetita la o gradinita in care parintii se implica foarte mult, Jennifer Garner spala WC-urile pentru cei mici in pauzele de filmare.

David Hasselhoff a ajuns inca o data la camera de garda in coma alcoolica, dupa ce fiica sa l-a gasit pe jos, beat mort.

Megan Fox continua seria de dezvaluiri despre viata ei zbuciumata: in adolescenta se taia!

Zvonurile despre vizita Angelinei Jolie la Bucuresti au fost negate de compania care o impresariaza pe bruneta.

 

Idila intre Justin si Rihanna?

Zvonurile despre o relatie amoroasa dintre Justin Timberlake si Rihanna se intetesc. Cei doi sustin ca sunt doar buni prieteni si colaboratori, dar cantaretul petrece mai mult timp cu ea decat cu iubita oficiala, Jessica Biel.

Relatia lui Justin cu Biel "scartaie" inca de anul trecut, cand solistul a aparut la mai multe evenimente importante neinsotit.

Justin si Rihanna s-au apropiat atunci cand au colaborat la piesa "Rehab", dar in ultimele saptamani, cei doi par nedespartiti. Cantareata nu a avut nici o relatie dupa despartirea de Chris Brown.

 

Rihanna featuring Justin Timberlake - Rehab

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului