Vedete din Romania

#eric dane #michael jackson #madonna #saptamana internationala

Saptamana internationala: Madonna vine la Bucuresti

Controversele o urmaresc pe Madonna si in partea a doua a turneului mondial Sticky & Sweet. In timp ce preotii bulgari ameninta cu boicotul concertul de la Sofia, pentru ca se va desfasura intr-o zi de post, zeci de mii de romani o asteapta pe regina muzicii pop in parcul Izvor din bucuresti .

Madonna este asteptata la Bucuresti cu 1370 de prosoape si apa Kabbalah. Pe langa scena uriasa, in parcul Izvor vor fi instalate corturi pentru personalul artistei, in care vor fi amenajate si o bucatarie si o sala de gimnastica. Madonna calatoreste alaturi de cei patru copii si fotomodelul brazilian Jesus Luz.

In timp ce romanii se ocupa ca fiecare detaliu sa fie pe placul cantaretei, mai multi preotii bulgari nu o vor pe Madonna in tara lor. Concertul care se va desfasura la trei zile dupa cel de la Bucuresti este intr-o zi de post, motiv pentru care preotii ortodocsi sustin ca trebuie amanat.

Pentru ca cererea de bilete a fost foarte mare in Romania, pe internet au aparut de vanzare bilete contrafacute. Organizatorii au pus la dispozitie mai multe cai de verificare a autenticitatii biletelor pentru concertul de miercuri, 26 august.

Dupa incheierea turneului, Madonna va lansa colectia de hituri Celebration, o retrospectiva a intregii sale cariere care contine si doua cantece noi.




Viata de vedeta

Trupul lui Michael nu a fost nici pana acum ingropat. Mama megastarului se teme de profanatorii de morminte si il tine  inghetat intr-o camera speciala, iar inmormantarea continua sa fie amanata.

Hugh Grant anunta din nou ca renunta la actorie. Succesul filmelor lui nu pare sa-l fi convins, in conditiile in care se simte groaznic in timpul filmarilor.

Probleme pe platoul de filmare Sex And The City 2: Kim Catral si Sarah Jessica Parker nu-si mai vorbesc.

Cum silueta iubitei lui Colin Farrell a avut de suferit in ultima vreme, se asteapta ca parintii sa anunte ca astepta al doilea copil.

Keira Knightley a renuntat la pudoare si la sutien pentru a filma o reclama la un nou parfum Channel. 

Robert Downey Jr. va fi urmatorul vampir Lestat, intr-o serie de filme bazate pe bestsellerurile lui Anne Rice.

Celine Dion va avea inca un copil cu sotul ei, dupa ce si-a implantat un ovul fecundat si inghetat in 2001 pentru zile negre.

Johnny Depp si Halle Berry sunt, pentru multi, cei mai sexy oameni din lume.

 

McSteamy nu are prejudecati

Eric Dane , care a devenit faimos in rolul doctorului Mark "McSteamy" Sloan in serialul Anatomia lui Grey, este acum in centrul unui scandal in care este implicata si sotia lui, Rebecca Gayheart , si fosta regina a frumusetii Karri Ann Peniche.

Se pare ca actorul si sotia lui s-au distrat fara prejudecati cu Karri Ann. In filmuletul aparut pe internet, cei trei sunt drogati si par sa fie foarte apropiati. Dupa ce se balaceste in cada cu frumoasa Karri Ann, discutand despre sex, Rebecca se plange ca e ametita de la droguri.

Fosta regina a frumusetii sustine ca a fost o noapte de pomina, in timp ce Eric Dane si sotia lui neaga ca ar fi facut sex in trei cu ea.

Urmareste inregistrarea cu cei trei:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului