Vedete din Romania

#saptamana internationala #michael jackson #sharon stone #lady gaga

Saptamana internationala: Michael Jackson isi va gasi in sfarsit linistea

Michael Jackson va fi, in sfarsit, inmormantat. La 42 de zile de la decesul megastarul, el urmeaza sa-si gaseasca linistea in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Copiii lui continua intalnirile cu un psiholog pentru a trece peste pierderea unicului parinte, iar bunica le-a interzis accesul pe internet pentru a-i feri de detaliile neplacute publicate despre tatal lor.

Familia lui Michael a luat decizia de a-l inmormanta intr-un cimitir faimos, alaturi de alte vedete, si nu la Neverland pentru a-i respecta decizia de a nu se mai intoarce acolo, dupa acuzatiile de pedofilie din 2005.

Copiii raman permanent in grija bunicii lor, Katherine Jackson, care le-a interzis accesul pe internet. Matroana familiei Jackson spera ca cei mici sa-si revina cat mai repede in urma evenimentelor traumatizante si vrea, astfel, sa ii fereasca de detaliile anchetei asupra mortii artistului.

Ultimele zile din viata lui Michael au fost vandute. Sony a platit 60 de milioane de dolari pentru inregistrarile complete cu repetitiile lui Michael companiei AEG Live, care ar fi urmat sa organizeze concertele.

 

Viata de vedeta

Madonna si Mariah Carey ar putea fi printre artistii care vor inregistra un album tribut dedicat lui Michael, iar profiturile vor fi donate in scopuri caritabile.

Brad Pitt simte ca si-a implinit aproape toate visele in cetatea filmului si, in curand, va fi timpul sa se retraga pentru a lasa loc actorilor mai tineri.

Penelope Cruz va avea un copil cu Javier Bardem. Insarcinata in luna a patra, actrita nu vrea totusi sa confirme sarcina.

justin timberlake va oferi o sansa in plus celor care cuceresc fete imitandu-i stilul. El va fi imaginea unui parfum Givenchy, creat special pentru el. 

Fiul cel mare al lui Michael Douglas a fost arestat pentru trafic de droguri. Detinea o cantitate mare de metamfetamina.

Robbie Williams a inregistrat un cantec in memoria lui Michael, care va fi lansat pe noul sau album.

Nicolas Cage risca o amenda substantiala pentru ca datoreaza fiscului impozite in valoare de 6 milioane de dolari, din ultimii doi ani.

Solistul formatiei Aerosmith, Steven Tyler, a ajuns la spital cu elicopterul dupa ce a cazut de pe scena.

Dupa controversatele filme Borat si Bruno, sasha baron cohen a hotarat ca noul lui proiect sa ironizeze concursul Eurovision.

Multumita de trupul ei chiar si dupa ce a trecut de 50 de ani, Sharon Stone a pozat topless pe coperta revistei Paris Match.

 

 

Lady GaGa si penisul buclucas

GaGa a reusit sa-si socheze din nou fanii cu o declaratie incendiara "Am un penis. Am si organ genital masculin si organ sexual feminin". Declaratia, insotita de un incident in care artista marturiseste ca nu poarta chiloti si apoi lasa fanii sa vada mai mult decat ar fi necesar au pornit din nou zvonurile despre sexul adevarat al artistei.

Urmareste clipul care i-a convins pe multi ca Lady GaGa este hermafrodit :

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului