Vedete din Romania

#mariah carey #leonardo dicaprio #beyonce #dallas #brad pitt #nicole kidman #saptamana internationala #victoria principal #paul mccartney #meryl streep

Saptamana internationala: Nicole Kidman nu stie ce vrea

Dupa doi copii adoptati impreuna cu Tom Cruise, Nicole Kidman a nascut primul copil biologic, o fetita, si instinctul matern a transformat-o intr-o leoaica. A decis sa o protejeze pe Sunday Rose de paparazzi cu orice pret, dar cateva zile mai tarziu s-a hotarat ca, de fapt, vrea sa arate poze cu ea publicului.

Declaratiile socante ale actritei conform carora ar recurge la violenta fizica pentru ca fiica ei sa nu fie fotografiata de paparazzi au parut brusc ridicole atunci cand a venit chiar ea cu o poza in show-ul lui Oprah. Dupa cateva luni in care a petrecut cat mai mult timp cu fetita, Nicole revine acum la munca, in rolul primului transsexual din lume.  

In timp ce Nicole Kidman se bucura de fetita ei, Beyonce nu e pregatita sa fie mama. Alte vedete reusesc sa imbine viata profesionala cu statutul de parinte. Sir Paul McCartney lucreaza la o melodie pentru noul film Shrek si a adus-o si pe fiica lui sa contribuie cu backing vocals la melodia pentru desenul ei animat preferat. 

Desenele animate sunt pentru multi un lucru magic. Deseori, lung-metrajele inspirate din ele supara sau dezamagesc publicul. Constient de asta, Leonardo DiCaprio ne-a asigurat ca nu va juca in Ninja Scroll si Akira, doua anime-uri clasice, dupa ce compania lui de productie a achizitionat drepturile de a le transforma in filme.

Chiar daca Leo nu isi baga coada in anime-uri, Hollywood-ul continua sa produca anual sute de filme proaste . Intr-unul dintre ele va juca Mariah Carey care nu a fost multumita cu un singur premiu Zmeura de Aur pentru cea mai proasta actrita (in Glitter) si se pare ca vrea doua statuete pe noptiera.

Ati crede ca Meryl Streep ar putea juca intr-un film prost? Daca Robert DeNiro si Al Pacino si-au distrus reputatia la batranete, sa speram ca Streep nu va avea parte de primul ei esec desi se pregateste sa joace intr-un film al carui protagonist principal e o pisica.

De la esecuri profesionale la ghinioane particulare

Brad PittBrad Pitt nu a fost recunoscut de un agent de paza si a fost dat afara de la premiera propriului film. Da, Brad, daca renunti la palarie si mustata, cresc sansele sa nu mai ai parte de asemenea momente penibile. Cele mai proaste decizii ale vedetelor sunt intrarea intr-un cult sau descoperirea ezotericului. Pe urmele scientologilor, Robbie Williams, obsedat de OZN-uri, isi face tatuaje egiptene. Probabil spera ca extraterestrii care, in viziunea lui, au construit piramidele, se vor intoarce pentru a-l lua si pe el.

Pentru ca nu s-a saturat sa fie considerata victima, Jennifer Aniston, inca mai vorbeste despre despartirea de Brad. Ea a declarat pentru Vogue ca, in viziunea ei, nu a fost fair play din partea Angelinei sa inceapa relatia cu Brad in timp ce el era casatorit.

Familia Ewing s-a reunit dupa 30 de ani. In aceasta saptamana, actorii care au jucat perVictoria Principalsonajele principale in Dallas: Larry Hagman (J.R.), Patrick Duffy (Bobby) si Linda Gray (Sue Ellen) s-au intalnit pentru a sarbatori alaturi de fani 30 de ani de la primul episod al serialului. victoria principal (Pamela) a surprins fanii prin absenta ei. Se poate sa-i fi fost rusine sa-si arate fata care, de la inceputul serialului si pana acum a fost alterata drastic dupa multe operatii estetice.

Daca vinerea viitoare nu sunteti cu pansamentele pe fata, dupa o operatie de chirugie estetica, reveniti pentru retrospectiva mondena internationala a saptamanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare