Vedete din Romania

#michael jackson #tom cruise #katie homes #jude law #jesus luz #madonna #guy ritchie #fatboy slim #robin williams #morgan freeman #clint eastwood #jennifer anniston #paris hilton #britney spears #rihanna #chris brown #saptamana internationala #robert downey jr.

Saptamana internationala: Rihanna, casatorie cu batausul?

Aceasta saptamana a adus zvonuri din ce in ce mai ingrijoratoare despre Rihanna. Se pare ca artista s-a impacat cu Chris Brown in ciuda faptului ca bataia pe care i-a aplicat-o acesta a bagat-o in spital. Mai mult, au aparut informatii despre o casatorie in secret.

Rihanna l-a iertat pe Chris Brown pentru bataia (bataile conform site-ului american TMZ.com) pe care a primit-o si cei doi sanatate , altii nu sunt atat de norocosi. Robin Williams are probleme cu respiratia si a trebuit sa isi intrerupa turneul de comedie pentru a suferi o operatie de inlocuire a unei valve aortice si Fatboy Slim se trateaza intr-o clinica de dezalcolizare. Clint Eastwood si Morgan Freeman nu au inca nici o problema, dar studioul nu vrea sa ia riscuri inutil asa ca a angajat un doctor pe platourile de filmare care sa-i tina sub supraveghere pe septuagenari.

Sexy sau sex?

Jennifer Aniston nu vrea copii la 40 de ani, dar ar vrea sa treaca prin patul lui Bond inainte sa imbatraneasca prea mult. Paris Hilton se simte amenintata de sosia ei porno. Daca Paris este atat de preocupata de prezenta in topul fanteziilor masculine ar putea oricand sa filmeze o continuare la faimosul ei film deocheat. (Sugestia redactiei: "1 Night In Paris 2: Paris au Pigalle")

Pentru ca sexul vinde, noul turneu al lui Britney Spears este plin de tinute revelatoare si pozitii compromitatoare. Cantareata simuleaza o orgie si danseaza provocator in fata a zeci de mii de oameni. Cu atatea lucruri de facut pe scena, Britney a uitat sa si cante, dar playbackul nu este ceva nou pentru ea.

Urmareste o secventa din noul turneu al lui Britney Spears:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului