Vedete din Romania

#paris hilton #madonna #jennifer hudson #halloween #saptamana internationala #celine dion #marilyn manson #dita von tease #mickey rourke #keanu reeves #jean reno

Saptamana internationala: Tragedie pentru Jennifer Hudson

Saptamana de dinaintea Halloween-ului a fost plina de surprize in lumea mondena internationala, dar totul a palit in fata dramei cutremuratoare ce a marcat familia lui Jennifer Hudson .

Intr-o saptamana, familia actritei Jennifer Hudson a suferit o tragedie uriasa. Fratele si mama ei au fost impuscati si nepotul ei rapit, si numai doua zile mai tarziu, a fost gasit mort

Fata de drama ei, problemele altor vedete par neinsemnate. A inceput procesul in care Keanu Reeves este acuzat ca a lovit cu masina un paparazzi si Jean Reno are probleme in casnicie.

Mickey Rourke, de mana cu bodyguardul sau ar avea cu siguranta aprobarea lui Samuel L. Jackson , care sustine casatoriile gay.

Madonna tine din nou prima pagina a publicatiilor mondene, pentru ca vedeta vrea sa adopte din nou si dezvaluirile despre destramarea casatoriei celor doi continua: Madonna l-a pus pe Guy sa semneze un contract conjugal. Artista nu e singura care viseaza la copii. Celine Dion a hotarat ca vrea inca un copil alaturi de sotul ei sexagenar, care practic a crescut-o.

Marylin Manson si Dita Von Teese

Vedetele se pregatesc pentru petrecerile de Halloween, care e cu siguranta sarbatoarea preferata a lui Marylin Manson: artistul va fi gazda unei petreceri speciale. Pentru a sarbatori noapte groazei, fosta lui logodnica, Dita Von Teese , cunoscuta pentru tinutele ei extravagante si sexy a ales sa se costumeze in femeie normala, cu jeansi si tricou.

Nu ar fi o saptamana mondena completa fara Paris Hilton. Intr-un moment de exces de zel, ea si-a concediat managerul, dupa o colaborare de 10 ani. Vestea a venit dupa ce un nou clip video al artistei in care ironizeaza campania electorala americana a luat prin surprindere internetul.

 

 

Daca supravietuiti acestei seri in care monstrii ies la iveala, fie ca iesiti in oras la o petrecere, fie ca ramaneti acasa si ascultati muzica de groaza sau vedeti un film de Halloween, reveniti vinerea viitoare pentru retrospectiva mondena internationala a saptamanii.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare