Vedete din Romania

#acuzatii ilie nastase # fed cup #simona halep #ilie nastase #sorana carstea #tenis

Scandal dupa scandal. Ilie Nastase, dat afara de la meciul Soranei Carstea

Ilie Nastase se afla in centrul atentiei dupa ce a facut afirmatii considerate posibil rasiste la adresa Serenei Williams, numarul 2 mondial in clasamentul WTA. Astazi, fostul numarul 1 mondial si capitanul echipei Romaniei, a fost din nou admonestat si a ajuns sa priveasca meciul Soranei Carstea din afara arenei.

Ilie Năstase a fost dat afară de la meciul din Fed Cup al Soranei Cîrstea cu Johanna Konta. Adversara româncei ar fi auzit insulte din partea spactatorilor și ar fi izbucnit în plâns în timpul jocului. Partida dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta a fost întreruptă timp de 10 minute, potrivit Digi24. Ilie Năstase a fost scos afară pentru că ar fi protestat la deciziile arbitrilor. 

In urma cu doar  zi, Ilie Nastase a ajuns in centrul atentiei dupa ce a facut o remarca nepotrivita la adresa Serenei Williams, in timpul unei conferinte de presa. In timp ce Simona Halep era invitata sa comenteze sarcina adversarei sale, Ilie Nastase ar fi comentat: "Sa vedem daca va fi ciocolata cu lapte". Forurile internationale s-au sesizat si analizeaza aceasta situatie deloc placuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului