Vedete din Romania

# lorelai mosnegutu # lorelai #romanii au talent

Scandal urias dupa ce Lorelai a castigat "Romanii au talent"

Lorelai Mosnegutu, tanara fara maini care picteaza si canta dumnezeieste, a castigat cea de-a 7-a editie a show-ului "Romanii au talent".

Desi foarte multe persoane au ramas profund impresionate de talentul tinerei, au existat si telespectatori care au considerat ca nu ea trebuia sa castige, iar de aici a pornit o adevarata polemica pe retelele de socializare.

"Felicitări acestui caz social. .nu talent! Nu am nimic cu fata doamne ferește. ..dar acesta e un caz social. .Cred ca câștiga și eurovisionul"

"Se stia de mult ca ea va castiga. cazurile sociale au priza la public, trebuie sa scoata protv ceva din asta: invitatii in emisiunea lui Maruta, pe la stiri, sa creasca ratingul. nu a castigat talentul, ci cazul social"

”O ţară de asistaţi sociali! Talentele n-au valoare la noi, doar asistaţii sociali”, ”Sincer, merită locul 2 şi câştigătorii ar fi trebuit să fie OK World Wide, dar încă o dată se vede că românii votează cazuri sociale la o emisune de talente… Este şi normal la câţi asistaţi sociali avem”, ”Este a doua oară când se votează cazul şi nu talentul. Nu mi se pare normal. Poate toţi concurenţii aveau nevoie de bani pentru alte probleme. Cazurile sociale se votează separat”, au fost unele dintre mesajele oamenilor.
 

"Mă uit la comentarii și sincer nu-mi vine sa cred ce pot scrie unii ... Sunt foarte dezamăgită! aceasta fetița nu are doar talent ,ci e o lecție pentru noi toți, un exemplu,bun de urmat . Nu zic ca ceilalți concurenți nu meritau ,din contra , cred ca toții meritau marele premiu . Sunt la fel de talentați,dar în moduri diferite ! Aceasta este strict părerea mea!"

"O tară atat de proasta si incultă in care omenirea nu stie sa respecte un om cu probleme serioase.Am vazut multe comentarii cum ca este "handicapata",sa va fie rusine,puneti-va in locul ei,merita marele premiu din plin nesimtitilor."

"Pff tipic! Din acest motiv nu am vizionat finala. Stiam ca ea va castiga de cand a aparut la auditii. Fara intentii rele, acesta este un caz trist, ea are o voce frumoasa dar ca de obicei castigatorul a fost un caz social. Mai bine emisiunea se numea "Romanii au poveşti" ..se promoveaza povestea, nicidecum talentul. Nu mai vad rostul acestei emisiuni. Pacat ", au fost doar cateva dintre comentariile telespectatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare