Vedete din Romania

#desfiintare Holograf #vedete intern #showbiz #holograf #dan bittman

Scandal urias! Holograf se destrama din cauza lui Dan Bittman?

Multe trupe mari s-au destramat de-a lungul timpului in special din cauza orgoliilor. Se pare ca, dupa 37 de ani de la infiintare, ar fi venit randul si formatiei Holograf sa se dizolve. Presa tabloida scrie ca insusi Dan Bittman, liderul trupei, ar fi vinovat de presupusa ruptura.

Dar de unde a pornit totul? De la faptul ca, in urma cu un an, Dan Bittman a lansat o piesa solo - "Si ingerii au demonii lor" -, ignorandu-si colegii de trupa. Desi au negat faptul ca intre ei s-au iscat tensiuni, potrivit cancan.ro, in sanul formatiei exista numeroase dispute, relatia dintre cei cinci membri ai formatiei deteriorandu-se de la o zi la alta.

"Exista probleme intre ei si Dan e hotarat sa continue cu o cariera solo. Acesta este si motivul pentru care a scos ultima piesa singur, fara trupa lui. Probabil e o chestiune de timp pana ce isi va anunta fanii despre aceasta decizie. Pana la urma, Holograf nu mai exista fara Dan Bittman si daca pleaca, succesul nu va mai fi acelasi. In prezent ei nu mai au de gand sa continue impreuna. Ramane de vazut daca se vor razgandi, insa daca au aparut probleme, slabe sanse ca situatia sa fie ca si pana acum", a declarat o sursa din anturajul artistilor pentru site-ul citat.

In urma cu doi ani, Dan Bittman a luat o pauza vocala de sase luni, pentru a se opera la gat, timp in care trupa "Holograf" nu a mai sustinut niciun spectacol.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului